به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد مخبر با اشاره به برنامههاي اين ستاد در ماههاي آينده افزود: ما براي تمام استانهاي كشور برنامهريزي كردهايم و ضمن بازديد از پروژههای نیمهتمام و بررسی طرحهایی که به رفع محرومیت از مناطق محروم و اشتغالزایی جوانان این مناطق بینجامد، اقدامات لازم را انجام میدهیم.
وي تصريح كرد: طی ماههای آینده در تعدادی از استانها چندين طرح و پروژه را افتتاح و بهرهبرداري خواهيم كرد.
مخبر با تأكيد بر اينكه ساخت حداقل هزار مدرسه در هزار نقطهی محروم كشور جزو برنامهها و سياستهاي ماست، اضافه كرد: قرارداد ساخت ۷۳۰ مدرسه انجام شده كه بيش از ۵۶۰ مدرسه ساخته و تحويل وزارت آموزش و پرورش شده و عملیات ساخت بقيهی مدارس نيز در جریان است.
وي با بيان اينكه بنياد بركت در كميت و كيفيت آموزشي كمك خوبي به وزارت آموزش و پرورش كرده است، گفت: وقتي امكانات و فضاي آموزشي و لوازم لازم آماده شود، قطعاً بر روي كيفيت آموزش و پرورش در مناطق محروم تاثير بسزايي دارد كه ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و بنياد برکت در اين راستا خوب عمل كرده اند.
رئيس ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) با تأكيد بر اينكه این ستاد افزون بر ساخت و ساز مدارس، برنامههای ديگری هم در مناطق محروم دنبال میکند، افزود: رسيدگي به امور کودکان بیسرپرست و ايتام، ساخت مساجد و خانههاي عالم، خانهسازي براي مردم مستضعف در مناطق محروم، توسعهی بيمهی تكميلي نیازمندان، مشاركت در ساخت بيمارستانها و امضای تفاهمنامه با كميتهی امداد براي تهيهی جهيزيه و اعطای وام ازدواج به زوجهاي جوان از ديگر برنامههای این ستاد است که توسط بنیاد برکت انجام و پیگیری میشود.
وی با بیان اینکه راهبرد اصلی این ستاد کمک به رفع محرومیت از طریق توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم است، گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تمامی فعالیتهای خود را در چارچوب اقتصاد مقاومتی و براساس دستور رهبر معظم انقلاب برای محرومیتزدایی از مناطق محروم قرار داده است.
نظر شما