۱۳ مهر ۱۳۹۴، ۱۷:۰۵

کنگره «پیشگیری، درمان و کاهش آسیب های اعتیاد» در شیراز برگزار شد

کنگره «پیشگیری، درمان و کاهش آسیب های اعتیاد» در شیراز برگزار شد

شیراز – کنگره «پیشگیری، درمان و کاهش آسیب های اعتیاد» از روز ۹ الی ۱۲ مهر به مدت چهار روز در شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس کنگره پیشگیری، درمان و کاهش آسیب های اعتیاد عصر دوشنبه در نشست خبری به ارائه گزارشی درباره برگزاری این کنگره پرداخت و گفت: ۵۴ عنوان کارگاه و سخنرانی طی کنگره برگزار شد و ۵۲ سخنران در کنگره حضور داشتند که ۱۱ نفر از آنان از بین روان پزشکان، روان شناسان و مددکاران آلمان بودند.

رامین افشاری افزود: سه هزار و ۸۹۵ نفر کارگاه در این کنگره شرکت کردند.

وی برگزاری این کنگره را حاصل همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر فارس، انجمن روان پزشکان فارس و دانشگاه علوم پزشکی شیراز ذکر کرد و اظهار داشت: این کنگره از ۹ مهر الی ۱۲ مهر در شیراز برگزار شد.

رئیس کنگره پیشگیری و درمان اعتیاد با بیان اینکه هدف از کنگره ارائه محتوایی درمانی به کلینیک های درمان اعتیاد است، افزود: بهترین آمار در زمینه درمان معتادان در دنیا مربوط به کشور آلمان است و در همین راستا از تعداد از کارشناسان مربوطه در کشور آلمان دعوت شد تا در این کنگره حضور پیدا کرده و دانش خود را در حیطه درمان به ما منتقل کنند.

افشاری اعلام کرد: به دنبال آن هستیم که این کنگره به یک کنگره بین المللی سالانه در شیراز تبدیل شود.

وی با بیان اینکه نتایج کنگره برای استفاده به دستگاه های مرتبط ابلاغ می شود، اظهار داشت: درمان مواجهه سازی و درمان مبتنی بر شناختی عصبی ۲ نوع درمان جدید هستند که در کشور آلمان مورد استفاده هستند و درباره آن ها در کنگره آموزش هایی ارائه شد و قرار است که این نوع درمان ها به زودی در کلینیک های ترک اعتیاد فارس نیز به کار گرفته شوند.

احمد خطیب یکی از روان شناسان دانشگاه گیسن آلمان که به عنوان یکی از سخنرانان در این کنگره حضور یافته بود نیز در این نشست، اظهار داشت: شرکت بیش از سه هزار نفر و برگزاری ۵۰ کارگاه در یک کنگره، به خودی خود یک کنگره را تبدیل به یک نمونه موفق می کند.

وی ادامه داد: کنگره توانست با نوآوری های مدرسین همراه باشد و توانستیم مواردی را ارائه کنیم که در درمان اعتیاد موثر باشند.

این روان شناس با بیان اینکه که کشور آلمان به عنوان نگین درمان اعتیاد در دنیا مطرح است، گفت: موفقیت کشور آلمان در درمان مصرف کنندگاه مواد مخدر غیرقانونی در کشور آلمان ۴۰ درصد است.

خطیب گفت: علت این موفقیت آن است که علاوه بر اینکه درمان گران اعتیاد آموزش می بینند حرفه ای عمل کنند، کشور آلمان نیز از مدل اخلاقی به افراد معتاد دور شده و به آن ها به عنوان افراد بیمار نگاه می کند.

وی تاکید کرد: اگر به فرد معتاد بی حرمتی شود و وی را به عنوان بیماری تلقی نکرد نمی توان او را درمان کرد و احترام به انسان رویه ای است که باید درباره معتادان به کار گرفته شود.

کامبیز مجیدیان روان پزشک از دانشگاه گیسن آلمان نیز در ادامه افزود: برای اولین بار دیدم که ستاد مبارزه با مواد مخدر که سال ها وظیفه مبارزه را دنبال کرده، در کنگره ای شرکت می کند و وارد حیطه پیشگیری و درمان اعتیاد می شود که به نظرم همین مسئله یکی از مهم ترین موفقیت های این کنگره است.

کد خبر 2932845

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha