۱۴ مهر ۱۳۹۴، ۹:۱۳

باحضور مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گیلان؛

طرح توانمندسازی روستائیان در روستای خرطوم شفت افتتاح شد

طرح توانمندسازی روستائیان در روستای خرطوم شفت افتتاح شد

شفت – طرح توانمندسازی روستائیان با حضور مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان گیلان بصورت پایلوت در روستای خرطوم شهرستان شفت افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گیلان شامگاه دوشنبه در مراسم افتتاح طرح توانمندسازی روستائیان که بصورت پایلوت در روستای خرطوم شهرستان شفت اجرایی شد، اظهار کرد: این طرح یک طرح ملی است که در سال ۹۳ در شورای عالی اشتغال کشور برای توسعه و توانمندسازی روستائیان تصویب شده است.

رحیم عطایی پور با اشاره به نقش موثر روستائیان در تولید و بهره روی در جامعه، افزود: این طرح با هدف رونق اقتصادی، بهبود وضعیت معیشتی و زمینه سازی برای مهاجرت نکردن روستائیان به شهر در سطح روستاهای کشور و در استان گیلان بصورت پایلوت در شهرستان شفت و روستای خرطوم اجرا می شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گیلان موفقیت اجرای این طرح را موجب فراهم شدن بسترهای لازم در جهت توسعه پایدار و رونق اقتصادی در سطح روستاها دانست.

وی استان گیلان را یکی از شش استان منتخب در اجرای این طرح در کشور برشمرد و گفت: در سال گذشته اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان از اجرای طرح نیاز سنجی روستاها و شناسایی ظرفیت های استان با حضور رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور رونمایی کرد.

عطایی پور اعلام کرد: وجود ظرفیت و پتانسیل بالا در سطح روستاهای شهرستان و همچنین مرکز آموزش فنی و حرفه ای در حال ساخت این شهرستان از جمله ویژگی هایی است که باعث شد تا شهرستان شفت برای اجرای این طرح به صورت پایلوت در استان انتخاب شود.

وی پیشرفت فیزیکی ساخت مرکز آموزش فنی و حرفه ای را ۷۰ درصدی عنوان و اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم تا پایان سال جاری این مرکز را برای ارائه خدمات و بهره مندی جوانان از خدمات آموزشی به بهره برداری برسانیم.

این مسئول در ادامه به فعالیت سازمان فنی و حرفه ای در هفت حوزه به ویژه بخش روستایی اشاره کرد و افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای با تأسیس یک مرکز تخصصی کشاورزی در مرکز استان تلاش کرده که طرح های آموزشی خود را در حوزه مراکز فنی و حرفه ای استان به اجرا بگذارد.

وی گفت: طرح توانمندسازی روستائیان برای اجرای آموزش در مزرعه است که به تناسب شناسایی ظرفیت ها و توانمندی روستاها اجرا می شود.

عطایی پور به استفاده از پشتیبان در این طرح نیز اشاره و خاطرنشان کرد: در جهت گسترش مشاغل خانگی و کارآفرینی و همچنین اقتصاد مقاومتی از شبکه های خانگی و کارآفرینان موفق استانی به عنوان پشتیبان استفاده می کنیم.

وی با بیان اینکه  استان گیلان دارای پتانسیل بسیار خوبی در این حوزه است ، گفت: با شناسایی فرصت ها می توانیم در جهت ارزش آفرینی، افزایش در آمد خانواده و ایجاد فرصت های شغلی برای جوانان گامی موثر برداریم.

کد خبر 2933068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha