محمدحسین دهقان در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه با توجه به وجود بیش از ۱۹۰رشته صنایع دستی در اصفهان باید برنامه ریزی های اساسی در این ارتباط انجام دهیم، اظهار داشت: آموزش برای توسعه صنایع دستی با سیاست گذاریهای درست، برندسازی در راستای تجاری سازی صنایع دستی، قیمت گذاری صنایع دستی با کمک اتحادیه و بسته بندی صنایع دستی از جمله برنامه های در اولویت و دغدغه های صنایع دستی ما محسوب می شود.
وی با بیان اینکه نشان ملی اعتماد به ۵ فروشگاه برتر صنایع دستی اهداء شده است، گفت: یکی از ویژگی های فروشگاه هایی که این نشان را دریافت کردند این است که در صورت عدم رضایت مشتری از جنس به هر دلیلی تا مدت زمان خاصی آن را تعویض یا پس بگیرند.
معاون صنایع دستی میراث فرهنگی اصفهان تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که اصفهان به عنوان یک «برند» به دنیا معرفی شود اما نیازمند سیاست گذاری بیشتر هستیم که عزم همگانی مسئولان استان و کشور در راستای اجرایی کردن این برنامه ها تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: انتخاب اصفهان به عنوان شهر جهانی صنایع دستی رخداد مهمی است که فقط میراث نمی تواند به میدان رود و نیازمند عزم همگرایی و همافزایی تمامی ارگانها در این زمینه هستیم.
دهقان در ارتباط با عرضه محصولات بی کیفیت و نامرغوب از استان های دیگر در میدان نقش جهان ابراز داشت: نیازمند تعامل در بخش خصوصی و دولتی در راستای جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق و بی کیفیت چینی، پاکستانی و هندی هستیم.
وی با اشاره به برگزاری سومین دوره داوری صنایعدستی اظهار داشت: در این دوره هنرمندان استان های اصفهان، قم، مرکزی، یزد، چهار محال و بختیاری و لرستان حضور دارند.
برگزاری داوری نشان ملی صنایع دستی، گامی موثر در راستای برند سازی
معاون صنایع دستی میراث فرهنگی اصفهان برگزاری داوری نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی در منطقه مرکزی کشور را در راستای برند سازی برشمرد و ابراز داشت: دارندگان این نشان ملی می توانند برای اخذ مهر اصالت یونسکو نیز اقدام کنند.
گفتنی است استان اصفهان در ۲ دوره قبلی داوری نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی، رتبه نخست را در منطقه مرکزی کشور به دست آورد.
مراسم سومین دوره داوری نشان ملی مرغوبیت صنایعدستی در منطقه مرکزی کشور به میزبانی اصفهان از ۱۸ تا ۲۲ مهرماه برگزار میشود.
نظر شما