به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد سلطانی شامگاه یکشنبه در جمع روسا و معاونان پژوهشی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان مازندران، افزود: و افزود: اختصاص وام بانکی با سود ۱۴ درصد و با سقف ۱۰ میلیارد تومان و مشارکت و سرمایهگذاری در این شرکتها را از دیگر خدمات صندوق معرفی کرد.
وی اظهار داشت: بزرگترین مزیت کشور را طی سالهای اخیر، وجود افراد تحصیلکرده دانست و خاطرنشان کرد: البته این مهم یک فرصت برای کشور و مسئولان محسوب میشود ولی به دلیل بیکاری به یک معضل تبدیلشده است که تجربه نشان داده راهحل این معضل، ایجاد شرکتهای دانشگاهی است.
سلطانی در خصوص معرفی شرکتهای دانشگاهی گفت: شرکتهای دانشگاهی شرکتهایی هستند که درصدی از سهامشان متعلق به دانشگاه بوده و دانشگاه از سود آن بهرهمند خواهد شد.
سلطانی افزود: تفاوت صندوق نوآوری و شکوفایی با بخش دولتی این است که پول صندوق، هزینهای نیست و به هر شرکت دانشبنیانی که پولی پرداخت میشود، به فکر بازگردش نیز هستیم.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به شرایط شرکتهای دانشبنیان در سراسر ایران، اظهار کرد: تا الآن هزار و ۶۷۵ شرکت، دانشبنیان شدهاند که از این تعداد، هزار و ۲۵۶ شرکت، طرحهایشان را به صندوق ارائه دادهاند که برای ۸۴۲ طرح تعیین تکلیف شده و حدود ۴۰۰ طرح هم در حال بررسی است.
وی در خصوص چگونگی بررسی طرحهای ارائهشده گفت: بررسیهای ما توسط ۵۰ کارگزار حرفهای بخش خصوصی که با صندوق طرف قرارداد هستند انجام میگیرد و بررسیها شامل مطالعه بازار، مطالعه فنی – تخصصی، مطالعه مالی – اقتصادی، مطالعه سه مدیریتی، اعتبارسنجی شرکت و اعضای هیئتمدیره است.
حجت الاسلام فخرالدین اصغری رئیس دانشگاه مازندران نیز گفت: با توجه به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی در جهت حمایت از شرکتهای دانشبنیان گام برمیدارد و چند سالی است که در کشور ما بحث تبدیل ایده به فناوری و تولید ثروت از راه علم بهطورجدی مطرحشده و به دنبال آن بحث شرکتهای دانشبنیان و مراکز رشد که مقام معظم رهبری نیز در سخنرانیهای مختلف بر رشد اینگونه مراکز و بهویژه بر تولید ثروت از راه علم تأکید کرده بودند، امیدواریم در این راستا سفر دکتر سلطانی به استان مازندران منشأ خیروبرکت باشد.
نظر شما