به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید رضا تقوی ظهر امروز پنج شنبه در نشست با فعالان فرهنگی، سیاسی و اجتماعی استان کردستان در سنندج، اظهار داشت: وجود سرمایه های مادی و مالی نیز برای هر جامعه ای ضروری است ولی امروز نیروهای فرهیخته و نخبه جزو سرمایه های اصلی یک جامعه به شمار می روند.
وی ادامه داد: بزرگان و افراد نخبه همواره در جامعه از جایگاه و تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند و به همین دلیل آنها برای مردم به عنوان یک نمونه و الگو حساب می شوند و باید خود این افراد خاص هم با رفتار و عملکرد خود جامعه و کشور را به سمت و سوی بهتری سوق دهند.
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به اینکه ارزش و اعتبار هر جامعه ای در درجه اول به افراد نخبه آن وابسته است، عنوان کرد: امروز همین نخبگان و متولیان امر هستند که باید با تلاش و جدیت بیشتر ضمن کمک به دولت و مجموعه نظام برای اعتلا کشور وارد عرصه شوند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت احزاب و جریان های مختلف سیاسی در چهارچوب قانون اساسی کشور، گفت: همه جریان های سیاسی در کشور باید اولویت اصلی خود را تلاش برای توسعه کشور قرار دهند و در این زمینه داشتن وحدت و همدلی نیز از رموز اصلی رسیدن به موفقیت است که باید این مهم نیز در دستور کار قرار گیرد.
حجت الاسلام تقوی افزود: محکوم کردن همدیگر و شعار دادن دردی را دوا نمی کند و به همین دلیل لازم است که وقتی من ادعای اصولگرایی دارم این ادعا را هم در عمل ثابت کنم و به همین دلیل کسی که امروز دم از اعتدال و میانه روی می زند نیز باید اعتدال خود را در عمل ثابت کند و این مهم در مورد سایر تفکرات و جریان های سیاسی در کشور نیز وجود دارد.
وی با اشاره به گفتمان های دولت های مختلف بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، اظهار داشت: از زمان ریاست جمهوری مقام معظم رهبری دولت ها با گفتمان های مشخصی در کشور مدیریت کرده اند که در ابتدا و در زمان ریاست جمهوری حضرت آیت الله خامنه ای به دلیل شرایط جنگ گفتمان غالب کشور موضوع ایثار و شهادت بود.
وی گفت: بعد از آن نوبت به گفتمان توسعه در دولت سازندگی رسید که در آن دوران هر چند خدمات زیادی صورت گرفت ولی باید امروز احزاب سیاسی به دور از تعلقات سیاسی و جناحی این نوع مدیریت را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه ادامه داد: بعد از سازندگی نوبت به دولت اصلاحات رسید که گفتمان توسعه سیاسی در اوج قرار گرفت و البته در این دوران جدایی از اینکه واقعا مدیرانی انقلابی و ولای تلاشهای زیادی داشتند ولی حوادث غیرقابل جبرانی نیز مشاهده شد که این موارد نیز باید مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرند.
وی با اشاره به هشت دولت اصولگرا و گفتمان عدالت، عنوان کرد: در این دولت نیز در حوزه محرومین زدایی تلاش های صورت گرفت که قابل تقدیر است ولی قهر 11 روزه رئیس دولت وقت نیز از نکات منفی و قابل تامل است که احزاب سیاسی نیز باید این موارد را بررسی کرده و در یک فضای سیاسی و علمی آنها را مورد نقد قرار دهند.
وی با اشاره به گفتمان حاکم در دولت فعلی در کشور نیز بیان کرد: امروز دولت بر گفتمان اعتدال و میانه روی تاکید داد که اتفاقا این گفتمان نیز مورد سفارش دین اسلام قرار گرفته است ولی اصل مهم در این زمینه عمل کردن به این گفتمان است که در این زمینه باید منتظر ماند و عملکرد دولت را ارزیابی کرد.
حجت الاسلام تقوی عنوان کرد: امروز به بعضی از عملکردهای دولت تا حدودی با اعتدال فاصله دارد که به عنوان نمونه فردی که به دلیل فتنه تا دیروز زندانی بوده امروز نمی تواند در جایگاه یک مدیر قرار گرفته و میراث دار خون شهدا باشد و در نمونه دیگری یکی از ائمه جمعه مرکز یکی از استانها تعریف می کرد که یک مدیری برای آن استان منصوب شد و حاضر نیست از کلمه فتنه برای سال 88 استفاده کند و آن را حوادث سال 88 می خواند که این متناسب با شعار اعتدال در جامعه نیست.
وی با بیان اینکه من از دکتر روحانی شناخت خوبی دارم و یکی از دوستان نزدیک من است، افزود: من از سالهای بسیار دور گذشته تاکنون با رئیس جمهور ارتباط دارم و وی بارها اعلام کرده است که با نیت خدمت به مردم وارد عرصه شده است و همه احزاب و جریان های سیاسی باید دولت را کمک کنند و البته اگر در جایی هم خطای روی داد آن را گوشزد کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تصویب برجام در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: برجام فرصتی برای نفوذ دشمن در کشور ایجاد می کند و به همین دلیل آمریکا و سایر کشورهای غربی می خواهند از این طریق به کشور نفوذ کرده و جمهوری اسلامی ایران را استحاله کنند که البته به دلیل بصیرت و درایت رهبری تمامی این دسیسه ها نقش بر آب می شود.
رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور ادامه داد: آمریکا با هفت هزار نیرو در عراق در مقابل جمهوری اسلامی ایران شکست خورد و حتی نتوانست دولت مورد نظر خود را در این کشور روی کار بیاورد و به همین دلیل امروز می خواهد از راه دیگری وارد شود که ما باید در این زمینه آگاه و هوشیار باشیم.
وی گفت: امروز بعضی ها در داخل کشور با یک لبخند وزیر خارجه آمریکا ذوق زده می شود و در مقابل یک حرف رئیس جمهور آمریکا می ترسند که این کاملا اشتباه است چرا که آمریکا همچنان دشمن شماره یک کشور ماست و در کنار آن ما با استقامت و اقتدار در مقابل آمریکا ایستادگی کرده و این روند را همچنان ادامه می دهیم.
وی در بخش پایانی سخنان خود در این نشست با اشاره به ویژگی های فرهنگی و دینی مردم استان کردستان گفت: مردم کردستان مردمی با ایمان، با ادب، فرهنگی و دست دار اهل بیت هستند و به همین دلیل باید از تمامی ظرفیت های این استان بهره برداری شود.
حجت الاسلام تقوی در پایان سخنان خود از احزاب و جریان های فعال سیاسی استان کردستان و سایر نقاط کشور درخواست کرد که در راستای عمل به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و با ارائه طرحهای مختلف به ویژه در حوزه های اقتصاد مقاومتی دولت را کمک کنند.
در ابتدای این دیدار جمعی از فعالان سیاسی و فرهنگی استان کردستان و نماینده ولی فقیه در این استان به بیان دیدگاه های خود پرداختند.
نظر شما