به گزارش خبرنگار موسيقي "مهر" ، احمد ابراهيمي طي سخناني در ميزگرد موسيقي آوازي در خبرگزاري مهر، ضمن بيان اين مطلب افزود : موسيقي در سالهاي پيش از انقلاب دست عده اي سود جو و بازاري افتاده بود كه همه چيز را به نفع مسائل مادي واقتصادي مصادره مي كردند .
وي در مورد هنر آواز در رژيم گذشته، اظهار داشت : در آن سالها وقتي يك علاقمند راديو را روشن مي كرد صداهاي مختلفي چون بنان، اديب ، قوامي و ... را مي شنيد و طبيعتا اين تنوع در معرفي باعث شده بود كه هر كس در انتخاب خواننده مورد علاقه اش آزادانه عمل كند، اما متاسفانه درحال حاضر اين طور نيست.
اين مدرس پيشكسوت با مقايسه موسيقي قبل و بعد از انقلاب گفت : موسيقي سازي نسبت به گذشته پيشرفت هاي قابل قبولي داشته است، اما در زمينه آواز با وجود اين كه خواننده هاي جوان با استعدادي تربيت شده اند، تا حدودي دچار سكون وركود هنري بوده ايم.
احمد ابراهيمي با اشاره به بي توجهي مسئولين هنري سالهاي قبل از انقلاب به مقوله هنر وبه خصوص هنرمند، تصريح كرد : خوشبختانه در سالهاي پس از انقلاب به هنرمندان بيشتر بها داده مي شود.
وي با ذكر خاطراتي ازخوانندگان و نوازندگان برجسته سالهاي طلايي موسيقي آوازي ايران، خاطر نشان كرد : شرايط اجتماعي در پرورش يك هنرمند بسيار موثر است و هنرمند به تبع آن مي بايست با حفظ شأن هنر اصيل تغيير كند.
احمد ابراهيمي پيشرفت گفت : موسيقي آوازي، به شناخت مخاطب از فرهنگ و هنر مملكت نياز دارد. در حقيقت شناخت مخاطب لازمه پيشرفت موسيقي آوازي است.
وي در پايان گفت : اميدوارم بزرگان موسيقي ايراني، مثل گذشته با همت، اتحاد و سعه صدر بيشتر دركنار هم حضور پيدا كنند و ارتباط عاطفي ميان آنها بيشتر شود تا كوچكتر ها نيز بتوانند در فضاي پراز مهر پرورش پيدا كنند.
نظر شما