به گزارش خبرنگار مهر، امراله عباسی، عصر یکشنبه در جلسه بررسی آئین نامه طرح کارورزی، با اعلام این مطب، گفت: در گام نخست باید توزیع شهرستانی کارجوها انجام شد و در این بین نقش تشکل ها، اتاق های اصناف و تعاون، نظام مهندسی ساختمان و نظام مهندسی کشاورزی بسیار مهم است.
وی با بیان این که این طرح کاملا آموزشی بوده و مسئولیت آن به طور کامل بر عهده سازمان فنی و حرفه ای است، افزود: واحدهای پذیرنده ارزیابی و توانایی سنجی می شوند و دستگاه ناظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
وی ادامه داد: تا کنون ۱۷۰ کارورز برای شرکت در طرح کارورزی ثبت نام کرده اند و به این ترتیب فعالیت های اجرایی این طرح آغاز شد.
عباسی خاطرنشان کرد: طرح کارورزی برگرفته از دو نکته کلیدی است که کارفرماها اذعان می کردند اگر دستگاه های اجرایی بگذارند ما نیرو زیاد می کنیم و کارجویان نیز اظهار می کردند با هر مبلغی حاضر به کار هستیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: طرح مشاغل دانش بنیان نیز در استان گلستان ارائه شد که یکی از نیازهای شدید استان بود و هم اکنون به عنوان طرح کارورزی مصوب شده است.
در ادامه این نشست، محمد رهبری، معاون کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان هم با بیان این که مدت کارورزی بین ۶ ماه تا یک سال است، گفت: طرح کارورزی به صورت پایلوت در استان های گلستان و قزوین اجرا می شود.
وی ادامه داد: این طرح آموزشی است و کارورزان مشمول قانون کار نمی شوند.
رهبری با بیان این که کارورزان مشمول بیمه مسئولیت مدنی و حوادث می شوند، تصریح کرد: تا کنون ۱۳ واحد پذیرنده موفق به کسب مجوز آموزشی شده اند و تا ۱۵ آبان توزیع سهمیه دستگاهی انجام شده و به توزیع سهمیه شهرستانی می رسیم.
وی اظهار کرد: واحدهای پذیرنده بنگاه های خصوصی و یا تعاونی هستند که باید حداقل سه نفر بیمه شده داشته باشند و در ازای هر سه نفر بیمه شده یک نفر کارورز قبول کنند.
نظر شما