به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری مازندران، علیاصغر احمدی گفت: بیشترین خسارت ناشی از این حوادث طبیعی با ۵۰۰ میلیارد ریال مربوط واحدهای مسکونی روستاییان استان بود.
به گفته وی براثر توفان سقف بیش از چهار هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی روستاییان بین ۳۰ تا ۱۰۰ درصد خسارت دید که با مساعدت استانی با توزیع ورق گالوانیزه و ایرانیت مرمت شد و بلایای طبیعی (سیل، توفان و تگرگ) به سه هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی باغی، زراعی و واحدهای دامپروری و پرورش طیور نیز حدود ۴۸۰ میلیارد ریال خسارت زد.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران میزان خسارتهای ناشی از این حوادث را به تأسیسات راهسازی، برق و آب نیز افزون بر ۲۵۵ میلیارد ریال اعلام کرد.
احمدی در مورد خسارت تگرگ مهرماه به خودروهای شخصی و ماشینآلات افزود: در بررسی میدانی میزان خسارت ناشی از تگرگ به وسایل نقلیه شخصی و ماشینآلات ۱۰۰ میلیارد ریال است.
وی اضافه کرد: میزان خسارتهای ناشی از این حوادث طبیعی با تأیید مدیریت ارشد استان و رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران استان به وزارت کشور و سازمان مدیریت بحران کشوری ارسال شد.
وی افزود: در راستای عملی شدن دستور رئیسجمهوری برای جبران خسارتهای ناشی از بلایای طبیعی بهخصوص توفان نیمه مهرماه سال جاری به خسارت دیدگان تا سقف ۳۰ میلیون ریال تسهیلات پس از تأیید بنیاد مسکن از سوی بانکهای عامل استانی پرداخت میشود.
در سال جاری بلایای طبیعی بهخصوص سیل، تگرگ و توفان افزون بر سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به بخشهای مختلف استان خسارت وارد کرد. همچنین سیل دو روز گذشته نیز به غرب مازندران در شهرستانهای تنکابن و رامسر نیز خسارت زیادی برجای گذاشت که هنوز میزان ریالی این خسارتها نیز محاسبه نشده است.
نظر شما