۱۷ مهر ۱۳۸۲، ۹:۲۷

معاون آموزشي دانشگاه مازندران در نشست مطبوعاتي سالگرد تاسيس دانشگاه خبر داد :

سياست راهبردي دانشگاه مازندران بر قراري ارتباط با آموزش عالي كشور هاي اسلامي است

سياست راهبردي دانشگاه مازندران بر قراري ارتباط با  آموزش عالي كشور هاي اسلامي است

معاون آموزشي دانشگاه مازندران ، دستاورد ها و نتايج سفر هيات اعزامي دانشگاه مازندران به دانشگاه ملك سعود رياض و بازديد از مراكز آموزش عالي كشور عربستان سعودي را تشريح كرد .

به گزارش خبر گزاري " مهر " روابط عمومي دانشگاه مازندران به نقل از دكتر محمد بخشي معاون آموزشي دانشگاه مازندران اعلام كرد: ارتباط با دانشگاه هاي مهم د نيا به ويژه مراكز آموزش عالي پيشرفته كشور هاي اسلا مي از سياست هاي راهبردي اين دانشگاه است و بر همين اساس يك هيات يازده نفره از مقامات دانشگاه مازندران با مسئولين دانشگاه ملك سعود رياض جهت تبادل استاد و دانشجو و ساير همكاري هاي علمي مذاكره نموده ، پيش نويس يك قرار داد علمي بين اين دانشگاه و دانشگاه مازندران تنظيم گرديده است تا در سفر آتي مقامات دانشگاه ملك سعود به دانشگاه مازندران ، سند نهايي به امضاء مقامات طرفين برسد كه اميدواريم با توجه به رشته ادبيات فارسي در آن دانشگاه و برنامه راه اندازي دوره كارشناسي ارشد زبان و ادبيات عرب در اين دانشگاه و همچنين توانائي علمي اعضاء هيات علمي دانشگاه مازندران شاهد موفقيت هاي زيادي در اين زمينه باشيم.
معاون آموزشي دانشگاه مازندران همچنين از ارتباط با دانشگاه كوتينگن آلمان ، تويو هاشي ژاپن و موسسه برنج فيليپين جهت بر گزاري دوره هاي مشترك دكتري خبر داد و گفت : اين دانشگاه عضو اتحاديه دانشگاه هاي كشور هاي حاشيه در ياي خزر نيز مي باشد .
دكتر محمد بخشي با تشريح آخرين وضعيت آموزشي دانشگاه مازندران گفت : سياست اين دانشگاه در آغاز ربع دوم حيات خود ، جهت گيري به سوي پيشرفت كيفي است و توسعه و گسترش دوره هاي كارشناسي ارشد و دكتري مي باشد و بر همين اسا س با گشايش 3 رشته گرايش رياضي ( ابر ساختاري جبري و آناليز تابعي كاربردي ) ، مكانيك ( ساخت و توليد ) در دوره دكتري فاز جديدي از توسعه علمي و آموزشي دانشگاه آغاز شد .
معاون آموزشي دانشگاه با مثبت ارزيابي كردن سطح علمي اعضاي هيات علمي اين دانشگاه افزود : به منظور تقويت رشته هاي مورد نياز استان و ارتقاء سطح علمي دانشگاه جذ ب استادان و ارتقاء سطح علمي آنان از طريق اعزام به دوره هاي دكتري در صدر برنامه هاي اين معاونت قرار گرفته است .
وي همچنين با اعلام اين كه اين دانشگاه داراي 7 استاد ، 15 دانشيار ، 151 استاد يار ، 120 مربي و 7 مربي آموزشيار مي باشد خاطر نشان ساخت كه در مجموع 10595 دانشجو  كه 32 نفر در مقطع دكتري ، 920 نفر در كارشناسي ارشد ، 9600 نفر در كارشناسي و 43 نفر در كارداني و در شش دانشكده ؛ فني و مهند سي نوشيرواني ، علوم انساني و اجتماعي ، علوم كشاورزي ، علوم پايه ، منابع طبيعي و هنر و معماري در دوره هاي شبانه و روزانه مشغول به تحصيل مي باشند .
وي كه به مناسبت بيست و پنجمين سال تاسيس دانشگاه سخن مي گفت، تاكيد كرد : توليد علم و دانش ، آموزش و تربيت نيرو هاي متخصص ، بسط و گسترش اند يشه هاي ديني ، بر قراري روابط علمي با ساير دانشگاه و موسسات علمي و مراكز پژوهشي و گسترش و تعميق نظام ارتباطي دانشگاه با دستگاه هاي اجرايي و صنعت را از اهداف و بر نامه هاي اساسي اين دانشگاه بر شمرد .
معاون آموزشي دانشگاه  گفت : با اخذ مجوز تاسيس رشته مهند سي كامپيوتر ( سخت افزار ) ، ايجاد دوره كارشناسي ارشد تربيت بدني بزودي دوره دكتري زراعت و اصلاح نباتات در اين دانشگاه راه اندازي خواهد شد .
شايان ذكر است در سال جديد تحصيلي از 2700 دانشجوي جديد الورود در 45 رشته - گرايش مقطع كارشناسي در دوره هاي روزانه و شبانه ثبت نام به عمل آمد.
دكتر محمد بخشي در پايان با تاكيد بر اهميت نقش علم و عالم و جايگاه و شان دانشگاه ها خواستار توجه مردم و مسئولان به دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي گرديد. وي از آنان خواست تا با مشاركت در برنامه هاي توسعه دانشگاه در پيشرفت و توسعه آموزش عالي كه منجر به تعالي جامعه مي شود سهيم شوند .  
کد خبر 29468

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha