« رضااميرخاني » نويسنده رمان هاي « من او » ، « ارميا » و « از به » ، در گفت وگو با خبرنگار"مهر" درباره صدمين روز اسارت مستند سازان ايراني گفت :« به گمان من در اين روزگار ، شكايت از وزارت ارشاد و صدا و سيما بخاطر اهمال و كم كاري ، كاري است از سرنابخردي ، براي اينكه از بس شكايت شده است ، ديگر به گوش كسي نمي رود . گفتن اين چيزها هم ديگر فايده ندارد . از آن طرف قضيه نيز نامه به رئيس سازمان ملل و اين جور بازي ها را هم ديگرفايده اي ندارد چون امروز رئيس سازمان ملل به اندازه يك گروهبان آمريكايي هم قدرت ندارد . ولي با همه اين حرفها ، همين كارها هم در اين 100 روز انجام نشده است .
وي افزود: من نه اقدام درست و محكمي از وزارت ارشاد ديدم و نه از ديگران ، ونه نامه اي كه براي امضا آورده باشند . فقط يك نامه پيش من آوردند براي امضا كه من آن را خواندم و چون ديدم در متن آن بجاي اينكه درباره سعيد ابوطالب نوشته باشند ، نوشته اند كه: ما به اين جنگ خيلي بدبين هستيم براي اينكه يك ايراني خبرنگار بي بي سي كشته شده و يك ايراني خبرنگار صدا و سيما به اسارت گرفته شده ، گفتم هزارسال ديگر هم امضايش نخواهم كرد . براي اينكه تفاوت ابوطالب با خبرنگار بي بي سي بسيار زياد است . نماياننده تفاوت حق و باطل است . اين كه طرف خبرنگار نيروي اشغالگر باشد ، خيلي فرق مي كند با اينكه خبرنگار سيماي جمهوري اسلامي ايران باشد . اگر چه ظاهر كار اين دو يكي باشد ، ولي باطنشان خيلي متفاوت است .
اميرخاني در پايان گفت: به گمان من ما هم در برابر كشوري كه به هيچ قانون بين المللي پايبند نيست و پيرو قانون جنگل است ، بايد مقابله به مثل مي كرديم و مثلا خبرنگاري آمريكايي را در ايران بازداشت مي كرديم و آن زمان خواستار آزادي دو اسيرمان مي شديم . در حالي كه همين الان خبرنگاران آمريكايي به راحتي در ايران تردد دارند و كسي هم مزاحمشان نيست ولي دو عزيز ما در زندانهاي آمريكا در بغداد بسر مي برند .
صدمين روز اسارت مستند سازان ايراني(44)
رضا اميرخاني : ما بايد مقابله به مثل مي كرديم
رضا امير خاني نويسنده معاصر ، خواستار برخورد قاطعانه تر با دستگيري مستندسازان ايراني شد.
کد خبر 29470
نظر شما