۳ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۲۵

معاون پژوهشی حوزه‌های علمیه خواهران عنوان کرد؛

ایجاد شهرک‌های پژوهشی در استانها/افزایش سرانه پژوهشی خواهران طلبه

ایجاد شهرک‌های پژوهشی در استانها/افزایش سرانه پژوهشی خواهران طلبه

معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران از تدوین نظام‌نامه تاسیس مراکز علمی-پژوهشی خبر داد و گفت: امیدواریم شهرک‌های پژوهشی حوزه‌های علمیه خواهران در استان‌ها راه‌اندازی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام علی اکبر حصاری با اشاره به رویکردهای اساسی معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران گفت: اولین رویکرد معاونت پژوهش، ارتقای مراکز حوزوی به سطح استاندارد به لحاظ تامین منابع پژوهشی در سطح کشور و همسان سازی مدارس به لحاظ پژوهشی است.

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران افزود: پشتیبانی و رشد متوازن حوزه های علمیه خواهران به لحاظ پژوهشی و عملی کردن طرح های پژوهشی در سال های آتی از اهداف مهم معاونت پژوهش است.

وی با اشاره به دومین رویکرد معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران گفت: ارتقای اعتبار علمی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در مقابل نهادهای پژوهشی دیگر و همچنین ارتقای سطح علمی-پژوهشی به استاندارد های بین المللی از دیگر برنامه های این معاونت است.

حصاری گفت: ایجاد مراکز پژوهشی در تمام نقاط کشور به منظور شتاب در تولید آثار علمی پژوهشی، افزایش واحدهای پژوهشی و فعال سازی خواهران پژوهشگر، سومین رویکرد معاونت پژوهش برای افزایش سطح علمی-پژوهشی حوزه های علمیه خواهران است.

وی افزود: نظام‌نامه تاسیس مراکز علمی-پژوهشی تعریف و تدوین شده است و امیدواریم با اهتمام جدی مدیران و مسئولان مربوطه این طرح به مرحله اجرا برسد و شاهد تاسیس شهرک‌های پژوهشی و پژوهشگاه‌ها ویژه، با استاندارد‌های بین‌المللی برای خواهران طلبه باشیم.

معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران خاطر نشان کرد: افزایش سرانه پژوهشی خواهران طلبه در کشور و افزایش سهم تولید آثار علمی-پژوهشی از دیگر رویکرد های معاونت پژوهش در سال جاری است

وی با تاکید بر برگزاری آموزش‌های تخصصی در زمینه های پژوهشی برای بانوان طلبه گفت: برنامه های متعدد تخصصی توسط معاونت پژوهش برای خواهران طلبه و اساتید تعریف شده است و در صورت تامین منابع مالی این آموزش ها به زودی برگزار می شود.

حصاری با اشاره به فعالیت‌های معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال جاری گفت: تعریف و تصویب برنامه مدون و نظام‌مند برای انجام فعالیت های پژوهشی در حوزه‌های علمیه خواهران و تدوین پیوست پژوهشی برای متون درسی حوزه‌ها از اقدامات مهم این معاونت در سال جاری بوده است.

معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اینکه حوزه‌های عملیه خواهران تنها نهاد مرجع دینی مخصوص بانوان شیعه است، گفت: امیدواریم خواهران طلبه، با این برنامه ها در عرصه بین الملل تاثیرگذار باشند و در مسائل متعدد از جمله زن، خانواده، سبک زندگی اسلامی و گسترش مکتب اهل بیت (ع)، حضور فعال و پاسخ گو به نیاز های جهان داشته باشند.

وی گفت: با توجه به کثرت خواهران دانش آموخته در این مرکز، سعی در افزایش خودباوری در میان خواهران طلبه داریم تا شاهد جریان‌سازی و تاثیر بیشتر آنها در عرصه بین‌المللی باشیم.

کد خبر 2949389

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha