به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمد حسینی شاهرودی ظهر امروز سه شنبه در نشستی با روحانیون و ائمه جمعه و جماعت استان کردستان که به منظور بهره گیری از توان این قشر در راستای برنامه های سوادآموزی برگزارشد، گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ نفر از روحانیون استان کردستان در بحث برپایی نمازجماعت و سایر برنامه های دینی و مذهبی با آموزش و پرورش همکاری دارند.
وی یکی از وظایف روحانیون را آموختن علم به مردم خواند وعنوان کرد: برای علم آموزی مقدماتی وجود دارد که اصلی ترین آن سوادآموزی است.
وی اظهارداشت: در آیات و روایات بسیاری آمده است که زکات علم و دانش، نشر و گسترش آن در جامعه است لذا باید تمامی مسلمانانی که از این نعمت برخوردارند در راستای ادای زکات آن برآیند.
نماینده ولی فقیه در کردستان ادامه داد: پیامبر اکرم(ص) برای سوادآموزی ارزش بسیاری قائل بودند به گونه ای که در جنگ های مختلف اسرا را به شرط آموختن سواد به ۱۰ نفر از مسلمانان آزاد می کردند.
حجت الاسلام شاهرودی با بیان اینکه ریشه تمامی بدبختی ها و گرفتاری های موجود در جوامع اسلامی جهالت است، افزود: دین مبین اسلام بر روی مباحث مربوط به علم و دانایی و فهم تاکید فراوانی کرده و اگر مسلمانان به آن عمل می کردند قطعا امروز شاهد وجود جوامع اسلامی بسیار توسعه یافته ای در دنیا بودیم.
وی با اشاره به اینکه روحانیون در عمل کردن به دستورات دین مبین اسلام مقدم تر از دیگران هستند، بیان کرد: می طلبد روحانیون برای تبلیغ و ترویج سوادآموزی پیش قدم شوند چراکه مسلمانان یا باید متعلم و یا معلم باشند.
وی یادآورشد: روحانیون در سه حوزه تربیت، آموزش قرآن و آموختن سواد باید فعالیت داشته باشند و این از رسالت های مهم آنها محسوب می شود.
نماینده ولی فقیه در کردستان عنوان کرد: دشمنان دین مبین اسلام همواره به دنبال ایجاد موانعی برای رشد و پیشرفت جوامع اسلامی بوده و هستند و از هر شیوه ای در راستای جلوگیری از رشد علم و دانش مسلمانان استفاده می کنند.
حجت الاسلام شاهرودی اضافه کرد: در چنین شرایطی باید تمامی اقشار جامعه به خصوص روحانیون برای رشد علم و دانش در کشورمان تلاش مضاعفی داشته باشند تا بدین وسیله مانعی پیش روی دشمنان برای رسیدن به خواسته های شوم آنها ایجاد شود.
نظر شما