۶ آبان ۱۳۹۴، ۱۰:۰۹

مدیر جهاد کشاورزی بشرویه خبر داد:

تکمیل مجتمع گلخانه‌ای بشرویه نیازمند ۲۰ میلیارد ریال اعتبار است

تکمیل مجتمع گلخانه‌ای بشرویه نیازمند ۲۰ میلیارد ریال اعتبار است

بشرویه - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشرویه از پیشرفت ۲۵ درصدی مجتمع گلخانه‌ای این شهرستان خبر داد و گفت: تکمیل این پروژه نیازمند ۲۰ میلیارد ریال اعتبار است.

حسین سرچاهی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشرویه در گفتگو با خبرنگار مهر از شروع ساخت مجتمع گلخانه‌ای شهرستان بشرویه از سال ۹۰ خبر داد و گفت: برای مجتمع گلخانه‌ای شهرستان بشرویه اقداماتی نظیر احداث شبکه فشار ضعیف برق، حفر و پمپاژ چاه، نصب لوله جدار و آبده، خرید تابلو برق، خرید و اجرای هزار و ۲۰۰ متر لوله‌گذاری، احداث منبع ۶۰۰ مترمکعبی ذخیره آب و احداث سوله پمپاژ انجام‌شده است.

وی افزود: تاکنون مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان برای این مجتمع هزینه شده اما برای تکمیل آن نیز به دو میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

سرچاهی بیان کرد: برای این گلخانه ۲۰ هکتاری که ۳۹ واحد خواهد داشت آب شیرین در نظر گرفته‌شده است.

 وجود ۴۰ مجتمع گلخانه ای در استان

کیانوش کیانفرد مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی و دامپروری خراسان جنوبی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر از وجود ۴۰ مجتمع گلخانه‌ای در سطح استان خبر داد و گفت: نظر وزارت جهاد کشاورزی در خصوص کشاورزی صنعتی، کشاورزی متراکم و توسعه گلخانه‌ها است.

وی ادامه داد: باوجود مجتمع‌های گلخانه‌ای و دام‌پروری استان بازهم با در اولویت قرار دادن مجتمع‌های گلخانه‌ای این امر را پیگیری می‌کنیم.

وی افزود: در شرکت شهرک‌های کشاورزی و دام‌پروری استان بحث توسعه و راه‌اندازی، سازمان‌دهی و ساماندهی مجتمع‌های گلخانه‌ای را دنبال می‌کنیم و در مجتمع گلخانه‌ای بشرویه نیز با تکمیل زیرساخت‌ها درصدد هستیم هر چه سریع‌تر آن را به مرحله راه‌اندازی و بهره‌برداری برسانیم.

کیانفرد اظهار داشت: در این راستا اولویت اشتغال‌زایی برای فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی و سرمایه‌گذاران علاقه‌مند به بحث گلخانه‌ها است تا محصولاتی مانند خیار سبز و گوجه‌فرنگی و نیز محصولاتی که در شرایط گلخانه‌ای بتوان آن را تولید کرد به بهره‌برداری برسانیم.

لزوم گسترش صنایع تبدیلی با دنبال کردن کشاورزی منسجم

وی با بیان اینکه هدف استفاده بهینه از منابع آب و تولید بیشتر است، ادامه داد: نیاز است بحث گسترش صنایع تبدیلی را دنبال کنیم.

 وی افزود: زمانی کشاورزی منسجم باشد و گلخانه‌ها در کنار یکدیگر قرار بگیرند، تولید افزایش‌یافته و نهایتاً بحث صنایع تبدیلی بهتر انجام می‌پذیرد.

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی و دام‌پروری خراسان جنوبی ادامه داد: با راه‌اندازی مجتمع‌های گلخانه‌ای هم استفاده بهینه از ذخایر آبی را با توجه به محدودیت‌هایی که در منابع آبی در منطقه وجود دارد خواهیم داشت و هم شاهد اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری در استان می‌شویم.

کیانفرد بیان کرد: پروژه احداث مجتمع گلخانه‌ای شهرستان بشرویه نیز از سال ۹۰ آغاز و در سال اول مطالعات اولیه آن انجام‌شده و در سه سال بعد زیرساخت‌های آن فراهم شده است.

وی اظهارداشت: هم‌اکنون نیز با تشکیل شرکت‌های کشاورزی دام‌پروری در کشور و استان خراسان جنوبی ساخت، توسعه و ساماندهی مجتمع‌های گلخانه‌ای و دام‌پروری از طریق این شرکت‌ها دنبال می‌شود.

وی ادامه داد:  مابقی پروژه شامل اقداماتی چون حصار کشی، نگهبانی و بحث انتقال گاز توسط شرکت شهرک‌ها انجام می‌شود.

وی در پایان با اشاره به‌به بحث محدودیت منابع آبی خواستار همکاری مسئولان شد و افزود: اگر میزان تخصیص آب مجتمع‌ها که دو لیتر است را به ۱۰ لیتر افزایش دهیم متناسب با سطح زیر کشت مجتمع می‌توانیم تعداد واحدهایی با ظرفیت‌تکمیل داشته باشیم.

کد خبر 2951947

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha