ناصر صالح در گفتگو با خبرنگار مهر درباره حضورش در تیم ملی فوتسال کره جنوبی و آغاز به کارش در این تیم اظهار کرد: فوتسال در کره جنوبی هنوز به آن شکل به تجربیات خوبی نرسیده است. در کره جنوبی یک مقدار زمان می برد تا هم مسئولان فوتسال و هم مردم به این رشته علاقمند شوند ولی ما بازی های مقدماتی جام ملت های آسیا را در پیش داریم و مسئولان از ما خواسته اند تا برای موفقیت تیم برنامه ریزی داشته باشیم.
وی افزود: خوشبختانه حضور من در کشور کره جنوبی با حضور علی تارقلی زاده عضو کمیته فوتسال کنفدراسیون فوتبال آسیا همزمان شد. تارقلی زاده برای پیشرفت فوتسال آسیا در کره جنوبی برنامه ای داشت و معرفی ایشان کمک بزرگی به آینده فوتسال در کره بود.
سرمربی ایرانی تیم فوتسال کره جنوبی در پاسخ به این سوال که بازیکنان تیم ملی این کشور را چگونه انتخاب کرده است گفت: کرهای ها گروهی از بازیکنان جوان را از قبل آماده کرده بودند و اسامی آنها را برای کنفدراسیون فوتسال آسیا فرستاده بودند که حدود ۲۵ بازیکن بودند. ما هم در یک تورنمنت سه روزه بازی های آنها را زیر نظر گرفتیم و در نهایت ۱۶، ۱۷ نفر را انتخاب کردیم.
صالح تصریح کرد: ما در حال حاضر فشرده تمرین می کنیم تا از روز ۱۴ نوامبر که مسابقات شروع می شود بتوانیم نتایج خوبی بگیریم و به جام ملت های آسیا صعود کنیم. هدف ما این است تا ضمن صعود جام ملت ها، مسئولان فوتسال این کشور را برای سرمایه گذاری بیشتر علاقمند کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که مهمترین دغدغه شما در تیم کره جنوبی چیست، یادآور شد: در حال حاضر کره جنوبی اصول فوتسال نوین را به کودکانش آموزش می دهد و آنها تلاش می کنند تا این اصول را یاد بگیرند. فوتسال در کره جنوبی یک رشته نوپا است ولی بازیکنان و مربیان حتی یک ریال هم از این رشته درآمد ندارند.
سرمربی ایرانی فوتسال کره جنوبی افزود: به همین خاطر اگر یک مربی بهترین بازیکن کره جنوبی را هم انتخاب کند آنها ترجیح می دهند ابتدا به کار و زندگی خود برسند و بعد از آن اگر امکانش بود به تیم ملی بیایند! چنین چیزی کار را برای مربی سخت می کند. به همین دلیل مربی مجبور است گروهی از بازیکنان را دعوت و با آنها کار کند.
صالح ادامه داد: علاقمندی مسئولان در هر کشور خیلی مهم و باارزش است. کره ای ها به تدریج به فوتسال علاقمند می شوند و من هم اینجا سعی می کنم با دو همکاری که در تیم ملی در اختیار من قرار دارند تیم را برای صعود به جام ملت ها آماده کنیم.
وی خاطرنشان کرد: هدف من این است که فوتسال نوین را به کره جنوبی بیاورم تا سرمایه گذارها و اسپانسرهای خوبی به این رشته نزدیک شوند. با این روش هم درآمد بازیکنان بیشتر می شود و هم این رشته پیشرفت خواهد کرد.
سرمربی ایرانی فوتسال کره جنوبی در خصوص مهمترین مشکلش در این کشور یادآور شد: در حال حاضر مهمترین مشکل من ارتباط کلانی است که باید با بازیکنان برقرار کنم. من علاقه دارم تا نکات فنی را به صورت جزء به جزء در اختیار بازیکنان بگذارم تا در کار تاکتیکی استفاده کنند.
صالح اظهار کرد: با وجود اینکه من یک مترجمی دارم که در ایران درس خوانده و زبان فارسی را می داند اما چون او به مسائل و نکات فنی آشنا نیست این مسئله کارم را دشوار کرده است و احساس می کنم بازیکنان آنچه را که باید درک کنند، درک نمی کنند. این مشکل عمده من است، البته تمام بازیکنان کره جنوبی به زبان محلی صحبت می کنند و حتی زبان انگلیسی هم نمی دانند تا از این طریق به آنها آموزش بدهم.
وی همچنین خاطرنشان کرد: البته در کنار این مشکل باید به نظم و انضباطی که در کشور و در ورزش کره جنوبی حاکم است اشاره کنم. به عنوان مثال در کنار تیم ملی فوتسال کره جنوبی یک گروه ۱۰ نفره از فدراسیون وجود دارد که هرگروه مشغول انجام یک کار است. هر کدام از این گروه ها به طور مطلوب کارشان را انجام می دهند.
سرمربی ایرانی فوتسال کره جنوبی در پایان تاکید کرد: من سال های سال در فوتسال تدریس داشتم و با تیم های ملی مختلف ایران کار کردم ولی چنین نظمی را ندیده بودم.
نظر شما