بهگزارش خبرگزاری مهر، این طرح از طریق جمعآوری اطلاعات محصولات شركتهای دانشبنیان و فناور كشور در تمامی حوزههای فناوری صورت می گیرد و پس از ارزیابی و پایش این اطلاعات، اجرا شده و بانک اطلاعاتی قابل استنادی در راستای معرفی توانمندیهای فناورانه صادراتی ایجاد می شود.
این بانک اطلاعاتی به صورت جامع و ملی خواهد بود و در قالب یک پورتال پویا، جهت معرفی ظرفیتهای کشور و بازاریابی بینالمللی محصولات فناورانه بصورت رسمی در دسترس مخاطبین داخلی و خارجی قرار خواهد گرفت.
این پورتال قابلیت ارائه اطلاعات به چهار زبان، دستهبندی و جستجو بر اساس حوزه فناوری و زیرحوزههای اصلی، نمایش عكس و فیلم، اطلاعات فنی محصولات و كاربردهای آن، گزارشگیری و چاپ اطلاعات به زبان دلخواه را خواهد داشت.
«بانك اطلاعاتی جامع محصولات فناورانه صادراتی كشور» به عنوان مرجعی برای شناسایی محصولات صادراتی دانشبنیان كشور، مورد استفاده نهادهای سیاستگذار و برنامهریز كشور است و در اختیار نمایندگیهای ایران در خارج از كشور و شركتهای مدیریت صادرات منتخب، جهت بازاریابی در كشورهای هدف صادرات قرار خواهد گرفت.
بر همین اساس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از تمامی شركتهای دانشبنیان و فناور كشور دعوت بعمل میآورد تا با مراجعه به آدرس www.hitechexport.ir اطلاعات محصولات شركت را كه سابقه صادراتی یا ظرفیت صادراتی مناسبی دارند، در سامانه ثبت کنند.
نظر شما