۱۷ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۴۶

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای گلستان:

بهره‌وری کشاورزی گلستان پایین است/لزوم توجه به طرح‌های دانش‌بنیان

بهره‌وری کشاورزی گلستان پایین است/لزوم توجه به طرح‌های دانش‌بنیان

گرگان- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استان گلستان گفت: متاسفانه دانش بنیان نبودن کشاورزی بهره وری ما را در این زمینه بسیار کاهش داده و باید چاره اندیشی اساسی انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مرگدری، در جلسه هم اندیشی دانشگاه کارآفرین و کسب و کار دانشجویی که صبح یکشنبه در دانشگاه گلستان برگزار شد، اظهار کرد: فضای کسب و کار کشور اصلا مناسب نیست و طرح بهبود فضای کسب و کار کشور هم اکنون در کمیسیون های مجلس در حال بررسی است.

با تصویب این طرح در مجلس و اجرای آن زیرساخت های فضای کسب و کار در کشور فراهم می شود.

مرگدری افزود: قدم بعدی که دولت پس از کنترل تورم و ثبات اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار انتظار دارد رونق اقتصادی است و این امر جز با مشارکت فعالان اقتصادی امکان پذیر نیست.

وی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب بر دانش بنیان کردن فعالیت ها تاکید فراوان دارند و اقدامات و فعالیت‌های ما نیز بدون دانش بنیان شدن به نتیجه نمی رسد. دانشگاه گلستان نیز در این زمینه اقدامات خوبی انجام داده است.

مرگدری با اشاره به اینکه سه موضوع دانایی، آگاهی و پشتکار باید وجود داشته باشد تا یک دانشجو و جوان بتواند شغلی در جامعه برای خود فراهم کند، گفت: دانش و آگاهی باید به متن جامعه بیایید و عموم مردم از آن استفاده کنند.

وی افزود: ایجاد زنجیره ارزش از جمله خلاهای ما درحوزه اقتصاد است و لازمه حل این مساله این است. بین فعالین اقتصادی و دانشگاه های استان تعامل دو سویه ایجاد شود.

مرگدری با اشاره به کشاورزی بودن استان گفت: همین ظرفیت کشاورزی می تواند بخش زیادی از مشکل اشتغال استان را حل کند ولی متاسفانه دانش بنیان نبودن کشاورزی بهره وری ما در این زمینه بسیار کاهش داده است که باید چاره اندیشی اساسی صورت گیرد.

جشنواره ایده های برتر کارآفرین در دانشگاه گلستان برگزار می شود

مدیر فناوری و کارآفرینی دانشگاه گلستان هم در این جلسه گفت: امسال جشنواره ایده های برتر کارآفرنی در دانشگاه گلستان برگزار می شود تا بتوانیم از پتانسیل دانشجویی برای کارآفرنی استفاده کنیم.

آرش امینی افزود: ما برای اولین بار برای دانشجویان جدید الورود تورهای کارآفرینی برگزار کردیم تا بتوانیم دانشجویان را در بدو ورود با اشتغال و فضای کسب و کار آشنا کنیم.

وی بیان کرد: در کارگروه اشتغال استان پیشنهاد اجباری شدن درس کارآفرینی در دانشگاه های استان مطرح شد که قرار شد طرح آن تهیه و به دانشگاههای استان ارسال شود.

امینی افزود: مقرر شده است که چهار دانشگاه پایلوت دانشگاه های کارآفرین استان شوند و پیگیر این موضوع هستیم و باید در این خصوص از حمایت استانی و ملی برخوردار شویم.

وی تصریح کرد: در ترم جاری ۱۲ دوره مهارتی  برای دانشجویان تعریف کرده ایم تا با یادگیری مهارت های بیشتر زمینه های اشتغال بیشتر آن ها فراهم شود.

کد خبر 2960558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha