علي اكبر شيركوند، در گفت وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر "مهر" در كرج گفت : به دليل بودجه هاي بسيار اندك فرهنگي و هنري در شهرستان كرج ، نمي توان نيازهاي منطقي هنرمندان حتي درسطح بسيار پايين را برآورده كرد و به همين دليل هنرمندان مطرح كشور از كرج تنها به عنوان خوابگاه خود استفاده مي كنند.
وي افزود : كرج به لحاظ نزديكي به پايتخت، از برخي محاسن اين موضوع بهره مند است ؛ اما در بسياري جهات از حقوق خود محروم است.
شيركوند با اشاره به جمعيت بيش از دو ميليون نفري شهرستان كرج ادامه داد: جمعيت اين شهرستان از 16 استان كشور بيشتر است، در حاليكه بودجه هاي آن حتي درحد شهرستاني هم منظور نشده و به همين دليل نگه داشتن هنرمندان بنام در اين شهرستان كاري دشوار است.
اين مسئول خاطر نشان كرد: به عنوان نمونه هنرمندان تئاتر براي يك اجرا در شهرستان كرج تنها يك ميليون و 500 تا دو ميليون ريال كمك هزينه مي گيرند كه اين رقم در تهران چند ده برابر و حدود 40 تا 50 ميليون ريال است.
وي تصريح كرد: طبيعي است كه چنين جاذبه هايي هنرمندان كرج را به تهران بكشاند و شهرستان كرج از جهات مختلف فرهنگي و هنري با خلاء روبرو شود.
شيركوند با اشاره به علاقه مندي بسياري از اين هنرمندان براي فعاليت در شهر محل سكونت خود يادآور شد: در صحبتهايي كه با هنرمندان مي شود ، آنها به شدت علاقه مندي خود را براي همكاريهاي فرهنگي و هنري در سطح شهرستان اظهار مي كنند ؛ اما زماني كه بحث بودجه هاي مطرح مي شود اين اداره بضاعتي براي حمايت از آنان ندارد.
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي كرج ، تنها راه حل جذب و حفظ هنرمندان در كلانشهر كرج را افزايش اعتبارات هنري در بخشهاي مختلف شهرستان دانست واظهار اميدواري كرد : ميزان بودجه سال 85 به گونه اي تنظيم شده باشد كه بخش فرهنگي كشور و در كنار آن شهرستان كرج، بتواند پاسخگوي نيازهاي به حق هنرمندان و فرهنگ دوستان باشد.
گفتني است ؛ بيش از 400 هنرمند ملي شاغل در زمينه هاي مختلف بازيگري ، معرق، فرش ، صدا و سيما، طراحي ، عكاسي ، موسيقي و خوشنويسي ، نقاشي ، هنرهاي تجسمي و ... ساكن شهرستان كرج هستند.
نظر شما