۱۸ آبان ۱۳۹۴، ۱۶:۰۶

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

۸ درصد اصفهانی‌ها مبتلا به دیابت هستند

۸ درصد اصفهانی‌ها مبتلا به دیابت هستند

اصفهان- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: هشت درصد جمعیت استان اصفهان مبتلا به بیماری دیابت هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا طلوعی ظهر دوشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: بدنبال شناخت بیماری دیابت می‌توان همه علم طب را آموخت چراکه با بروز این بیماری در بدن، همه نوع اختلالی در سیستم طبیعی بدن از جمله نارسایی‌های قلبی عروقی، کلیوی، بینایی و عصبی اتفاق خواهد افتاد.

وی تصریح کرد: سریعترین رشد بیماری‌های غیرواگیر که از چهارمین علت مرگ و میر در دنیا است مربوط به بیماری دیابت و هزینه‌های آن روبه افزایش است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرد: ۱۰ درصد افراد بالای ۳۰ سال مبتلا به دیابت هستند، که نیمی از آنها از بیماری خود خبر ندارند و تنها با مواجهه شدن به بیماری‌های کلیوی، قلبی عروقی، چشمی و غیره متوجه بیماری دیابت خود می‌شوند.

وی اعلام کرد: این بیماری نه تنها سلامتی افراد را به خطر می‌اندازد بلکه مسایل اقتصادی و اجتماعی زیادی را در بردارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: ۱۰ درصد از بودجه سلامت کشور صرف دیابت تیپ ۲ می‌شود و مطالعات علمی نشان می‌دهد چنانچه بتوانیم در سطح اولیه پیشگیری که همان اصلاح شیوه زندگی انسانهاست، درست عمل کنیم، بروز دیابت در افراد تا ۱۱ سال به تاخیر می‌افتد.

طلوعی اعلام کرد: در استان اصفهان ۸ درصد از جمعیت دیابتی هستند که افراد می توانند با ۱۵۰ دقیقه ورزش در هفته و کاهش ۷ درصدی از وزن خود، بروز دیابت را به تعویق بیندازند.

وی گفت: بر اساس آمار شش سال گذشته حدود هشت درصد افراد بالای ۳۰ سال این استان مبتلا به دیابت هستند که جمعیت بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار نفر را شامل می شود.

طلوعی درباره خدمات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به بیماران دیابتی اظهار کرد: ویزیت رایگان، غربالگری، خدمات پاراکلینیکی به صورت نیم بها و خدمات تخصصی و فوق تخصصی در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای بیماران دیابتی ارائه می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یکی از مراکز مرجع برای بیماران دیابتی را مرکز آموزشی درمانی الزهرا (س) اعلام و اضافه کرد: کلینیک درمان‌های نوین زخم و زخم پای دیابت در این مرکز در این زمینه فعال است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به موضوع مادران باردار و دیابت نیز اشاره و تصریح کرد: مراقبت‌های ویژه ای نیز برای مادران باردار مبتلا به دیابت از سوی این دانشگاه ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه دیابت در بارداری منجر به بارداری پر خطر می‌شود، افزود: افزایش سن باروری در زنان، بالا رفتن شاخص ازدیاد وزن (BMI) و تغییر سبک زندگی از مهمترین دلایل بروز و شیوع دیابت در بارداری است.

کد خبر 2961813

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha