۲۰ آبان ۱۳۹۴، ۱۶:۵۱

فرماندار خمین:

رفع معضل بیکاری خمین در گرو فعال شدن صنعت این منطقه است

رفع معضل بیکاری خمین در گرو فعال شدن صنعت این منطقه است

اراک- فرماندار خمین گفت: در حال حاضر بیکاری به معضلی عمده در شهرستان خمین تبدیل شده و مشکلات به وجود آمده در صنایع و غیرفعال شدن آنها به این مشکل دامن زده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهدی ساداتی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست فرمانداران استان مرکزی با استاندار اظهار داشت: خمین زادگاه بنیان گذار انقلاب اسلامی است و رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کرده اند که باید با نگاه ویژه ای به حل مسائل این شهرستان توجه شود.

وی افزود: علاوه بر مشکل بیکاری معضل اساسی دیگر این شهرستان نبود جاده های مناسب و نیاز شهر خمین به کمربندی است و سایر پروژه های جاده ای در دست انجام این شهرستان نیز به دلایل مختلف بیش از حد طولانی شده اند.

ساداتی بیان داشت: مساله دیگر مراجعات متعدد و شکایات مردم به فرماندار خمین در موضوع مسکن مهر خمین است که در این زمینه ادارات مربوطه هیچ جواب قانع کننده ای ارائه نداده اند.

فرماندار خمین تصریح کرد: امیدواریم با مساعدت مسئولین و تسریع احداث سایپا و پتروشیمی در خمین، شاهد رفع معضل بیکاری در این شهرستان باشیم.

پایانه صادراتی پسته زرندیه احداث شود

محمد کردی فرماندار زرندیه نیز در این نشست اظهار داشت: از سال ۸۵ تاکنون مقرر شده در شهرستان زرندیه پایانه صادراتی پسته این شهرستان راه اندازی شود اما تاکنون محقق نشده است.

وی افزود: متاسفانه امروز پسته مرغوب زرندیه با برند دیگر شهرها به فروش می رسد که این مساله باید به طور جدی پیگیری شود.

کردی گفت: در حوزه صنعت برخی آمارهای ارائه شده توسط صنعت و معدن استان واقعی نیست و باید بازنگری شود تا بتوان معضلات شهرستان را شناخت و برطرف کرد.

فرماندار زرندیه اظهار داشت: در شهرستان زرندیه به علت کم بودن بارش، بیش از یک هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دچار کمبود آب هستند که باید روش های نوین آبیاری در آنها اجرا شود.

کردی بیان داشت: گمرک زرندیه یکی از چهار گمرک کشور برای ورود خودرو است اما این گمرک از امکانات خوبی برخوردار نیست و با توجه به نزدیکی این شهرستان با استان تهران می طلبد در این راستا اقداماتی برای بهبود وضعیت گمرک زرندیه صورت پذیرد.

وی افزود: در حال حاضر ۴۵ واحد تولیدی و صنعتی بزرگ در زرندیه مشغول به کار هستند که درآمدزایی بالایی دارند اما پرونده مالیاتی این شرکت ها در تهران است و در واقع این درآمدزایی جزو درآمدهای استان محسوب نمی شود که باید در زمینه رفع این مشکل چاره ای اندیشید.

شهرک های صنعتی شازند مدیریت قوی ندارند

علی میرزایی، فرماندار شازند نیز در این جلسه گفت: با توجه به مشکلات به وجود آمده طی سال های اخیر در شهرک های صنعتی شازند اما در حال حاضر شهرک صنعتی شهید بابایی شازند با وجود آن که بیشتر صنایع مستقر در این شهرک صنایع شیمیایی هستند و امکان خطر بالاست، مدیریت و سر و سامان ندارد.

وی افزود: مشکل دیگر در شازند مساله بیکاری است و شرکت هایی از جمله شرکت گلدشت آستانه شازند با ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات نجات پیدا می کنند و از بیکاری بسیاری در این شهرستان جلوگیری می شود.

میرزایی گفت: صدور مجوزهای متعدد برداشت های شن و ماسه در شهرستان شازند به شدت در حال آسیب زدن به محیط زیست این شهرستان است و برای سفره های آب زیرزمینی این منطقه مخاطره ایجاد کرده است و رفت و آمدهای مکرر برخی از این معادن جاده های روستایی را تخریب کرده است.

میرزایی بیان داشت: شازند یکی از قطب های کشاورزی استان مرکزی است اما به علت نبود سردخانه در این شهرستان بسیاری از محصولات کشاورزی از بین می روند و از سوی دیگر این شهرستان نیازمند احداث یک کشتارگاه صنعتی با امکانات مناسب و نیروی کافی است.

مرکز تحقیقات انگور در خنداب تاسیس شود

حمید غیاثی، فرماندا خنداب نیز در این نشست گفت: با توجه به وجود ۶۰۰۰ باغ انگور در شهرستان خنداب پیشنهاد می شود مرکز تحقیقات انگور در این شهرستان تاسیس شود.

وی افزود: معضل دیگر خنداب مساله مدریت پسماندهای این شهرستان است که در این راستا باید اداره محیط زیست در این شهرستان به صورت فعال ظاهر شود چرا عدم مدیریت پسماند در آینده این منطقه را با مشکلات عدیده مواجه خواهد کرد.

غیاثی اظهار داشت: صنعت در خنداب کاملا تعطیل شده است و زیرساخت های موجود در این شهرستان برای ارتقای صنعت بسیار ضعیف است.

۵۰ واحد صنعتی آلاینده در آشتیان مستقر هستند

محمود حسنی، فرماندار آشتیان در این جلسه گفت: در حال حاضر ۵۰ واحد صنعتی آلاینده در شهرستان آشتیان در حال فعالیت هستند که هیچ سود و عوایدی برای شهرستان ندارند و مساله مدیریت فاضلاب های صنعتی این شهرستان به دغدغه ای بزرگ تبدیل شده است.

سعید فائض پور، فرماندار فراهان نیز پیگیری کشت های جایگزین را در این شهرستان از جمله مهمترین مسائل پیش روی کشاورزی شهرستان فراهان برشمرد.

وی مشکل کمبود نیرو در حوزه محیط زیست شهرستان فراهان، کمبودهای حوزه بهداشت بخش خنجین این شهرستان، نبود اداره تامین اجتماعی در این شهرستان و کمبود آب در برخی روستاهای فراهان را از جمله دیگر مشکلات این شهرستان عنوان کرد.

سید احمد سجادی فرماندار محلات نیز گفت: در زمینه گل و گیاه در محلات نیازمند یک تدوین یک برنامه مناسب برای گسترش این حوزه و همچنین مشکل رفع کمبود آب دهکده گل و گیاهان زینتی هستیم.

وی مشکلات زیست محیطی به وجود آمده بر اثر فعالیت معادن سنگ در منطقه آب گرم محلات و همچنین مشکلات مربوط به مدیریت پسماند این شهرستان را از دیگر مسائل شهرستان محلات عنوان کرد.

هادی فدایی، فرماندار دلیجان نیز در این جلسه خواستار رسیدگی به معضلات صنایع شهرستان دلیجان شد و گفت: جاده های این شهرستان به علت قرار گرفتن در مسیر ترانزیتی جنوب-شمال، نیازمند رسیدگی و گسترش پهنا هستند.

علی میرزایی، سرپرست فرمانداری تفرش نیز در این جلسه گفت: معضلات حوزه بهداشت در تفرش بسیار زیاد است و بیمارستان این شهر با پنج نفر نیرو در حال حاضر خدمات ارائه می کند.

وی افزود: علی رغم شرایط خاص و کوهستانی بودن جاده های این شهرستان، علائم راهنمایی در این جاده ها نابسامان است و سه روستا در جوار شهر تفرش قرار دارند که از سال ۸۰ مقرر شده به شهر تفرش بپیوندند که تاکنون تعیین تکلیف نشده اند.

میرزایی در مورد وضعیت صنعت و معدن در این شهرستان نیز گفت: ۳۲ واحد صنعتی در تفرش وجود دارد که تنها ۲۰ واحد از این صنایع فعال هستند و باید به وضعیت این واحدها رسیدگی شود.

کد خبر 2964712

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha