۲۲ آبان ۱۳۹۴، ۱۳:۳۷

بازدید جمعی از مسئولان فرهنگی از روستای برگزیده دوستدار کتاب کشور

بازدید جمعی از مسئولان فرهنگی از روستای برگزیده دوستدار کتاب کشور

اعضای شورای برنامه‌ریزی دومین دوره جشنواره «روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب» از مراکز فرهنگی و کتابخانه روستای «خرما کلا» واقع در حومه شهرستان قائمشهر استان مازندران دیدن کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد اطلاع‌رسانی جشنواره «روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب»، اعضای شورای برنامه‌ریزی دومین دوره جشنواره «روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب» به همراه علی‌اصغر سید‌آبادی، مدیر کل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ابراهیم حیدری دبیر اجرایی این جشنواره، روز گذشته پنجشنبه ۲۱ آبان‌ماه از مراکز فرهنگی و کتابخانه روستای خرما کلا واقع در حومه شهرستان قائمشهر دیدن کردند.

در این بازدید مهدی محمدی فرماندار قائمشهر و تعدادی از مسئولان و مدیران محلی نیز حضور داشتند. روستای «خرما کلا» در نخستین دوره جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب عنوان روستای برتر را کسب کرده بود.

اعضای شورای برنامه‌ریزی این دوره از «جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب»، صبح روز پنجشنبه ابتدا از بخش‌های مختلف کانون فرهنگی و هنری شهید گرائیلی خرماکلای شهرستان قائم‌شهر دیدن کردند؛ این مجموعه علاوه بر کتابخانه در کارگاه‌های آموزشی خدمات مختلفی با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی به روستائیان ارائه می‌کند.

اعضای این شورا سپس در نشستی با حضور فرماندار قائمشهر، مسئولان کانون فرهنگی هنری شهید گرائیلی و دهیار روستای خرما کلا شرکت کردند. در این نشست ولی‌اله نادعلی‌زاده، مسئول کانون، ضمن ارائه گزارشی از مجموعه خدمات و فعالیت‌های این کانون، مهم‌ترین ویژگی این مجموعه را مردمی بودن  آن برشمرد.

وی بیان کرد: برنامه‌های مختلفی مانند جشن کتاب، نمایشگاه کتاب، مسابقه کتابخوانی، آموزش کشاورزی و کارگاه زوج‌های جوان در این کتابخانه برگزار می‌شود. همه جوایزی که به‌ روستای خرما کلا برای موفقیت در نخستین «جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب» تعلق گرفت صرف توسعه فضای فرهنگی و کتابخانه‌ای روستا شد.    

در ادامه این نشست مهدی محمدی فرماندار قائمشهر، خواستار در اختیار گذاشتن اتوبوس «کتابخانه سیار» به این روستا شد. علی‌اصغر سید‌آبادی، مدیر کل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این نشست اظهار کرد: نتایج تحقیقات  نشان داده است افراد کتابخوان کمتر دچار بزه اجتماعی می‌شوند؛ به‌عبارت دیگر آن‌ها  انسانی‌هایی سازگارتر و اهل گفت‌وگو هستند.    

وی افزود: در «جشنواره روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب» می‌کوشیم روستا‌هایی را انتخاب کنیم که دولت در ساخت مجموعه‌های فرهنگی آن دخیل نبوده است.

اعضای شورای برنامه‌ریزی دومین دوره جشنواره‌ «روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب» در بعدازظهر پنجشنبه در همایش دوستداران کتاب این روستا شرکت کردند. در این مراسم مهندس علی‌پور، نماینده شهر‌ستان‌های جویبار سیمرغ، سوادکوه و قائم شهر اظهار کرد: کتاب و کتابخوانی در کشور ما مغفول مانده است؛ در حالی که در همه جای دنیا از هر فرصتی در اماکن عمومی برای مطالعه  کتاب استفاده می‌شود.

در پایان این مراسم از کتابدار‌های کتابخانه کانون فرهنگی و هنری شهید گرائیلی، اعضای فعال کتابخانه و افتخاری و اعضای شورای اسلامی روستا با اهدای جوایزی تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 2965742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha