به گزارش خبرگزاری مهر، ششمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و فضایی ایران با استقبال کشورهای مختلف خارجی از جمله کشورها و شرکتهای معتبر هوایی و فضایی اروپایی مواجه شده و تاکنون حضور ۱۱ کشور خارجی در این نمایشگاه قطعی شده است.
انگلستان، آلمان، بلژیک، جمهوری چک، سوئیس، ترکیه، چین، ایتالیا، اردن، عمان و امارات متحده عربی؛ کشورهایی هستند که در نمایشگاه هوایی و فضایی تهران حضور دارند.
در این نمایشگاه نوین ترین و جدیدترین دستاوردها، پیشرفتها، تجهیزات، صنایع و قطعات مختلف صنایع هوایی واحدهای تولیدی، تجاری و تحقیقاتی داخلی و شرکتهای خارجی ارائه و به نمایش گذاشته می شود.
ششمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و فضایی ایران در شش بخش شامل «تعمیر، نگهداری و اورهال هواپیما»، «الکترونیک، اویونیک، مخابرات و رادار»، «صنایع هوایی بدونه سرنشین»، «هوانوردی عمومی و هواپیماهای سرنشین دار»، «آموزش، استاندارد سازی و مهندسی مشاور»، «خدمات فنی و قطعه سازی» (زنجیره تامین هوا فضا) و «فضایی و هوافضا» برگزار می شود.
در بخش نرم افزاری این نمایشگاه انواع مختلف سیستم عاملها، دریافت نرم افزار از طریق wifi، ذخیره اطلاعات در تلفن همراه و امکان مسیر یابی از طریق برنامه های نرم افزاری ارائه می شود.
در بخش سخت افزاری هم، تولیدات و صنایع مختلف از جمله هواپیماهای سبک و فوق سبک، انواع بالگردها، ماهواره برها و قطعات مربوط به موتور هواپیماها و موشک ها، سازه های پرنده، قطعات فلزی و غیر فلزی، تجهیزات هوایی و فرودگاهی، ابزارآلات خاص هوایی، سامانه های الکترونیکی، اویونیکی، مخابراتی و راداری، بدنه و دیگر صنایع و تجهیزات نوین صنعت هوایی و فضائی ارائه و در معرض دید علاقمندان قرار خواهد گرفت.
تاکنون حضور بیش از ۱۲۰ شرکت داخلی و خارجی در ششمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و فضایی ایران قطعی شده است.
در بخش نمایش هوایی و پروازها نيز هواپیماهای سبک و فوق سبک، آبپاش، دو زیست، جایرو و هلی کوپتر حضور دارند. تقریبا اغلب شرکت های هوایی در حوزه صنایع هوایی فضایی، خطوط هوایی، فرودگاهی، و بخش خصوصی هوایی در این نمایشگاه حضور دارند.
در چهارمین جلسه شورای راهبری ششمین نمایشگاه بین المللی صنایع هوایی و فضایی ایران که با حضور مقامات و مسئولان مختلف این حوزه برگزار شد، آخرین برنامه ها و مسائل مختلف برگزاری نمایشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این جلسه معاون آمار و تحقیقات و امور صنعتی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مصلح بر توسعه صنعت حمل و نقل هوایی تاکید کرد و گفت: با همت و توجه دولت و مجلس شورای اسلامی می توان بسیاری از مشکلات سر راه توسعه این صنعت را برطرف کرد.
سردار فرهی افزود: یکی از مواردی که باید به آن توجه کرد و آنرا مبنا قرار داد، موضوع استاندارد پذیرفته توسط دنیاست و این استاندارسازی می تواند در زمینه ساخت، بهره برداری و نظارت به صنعت هوایی ما کمک بسیاری داشته باشد.
نظر شما