به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا بیگلری شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: علاوه بر ارائه خدمت در استان از سه شهرستان تکاب (استان آذربایجان غربی)، بیجار (استان کردستان) و میانه (استان آذربایجان شرقی) پذیرای بیمار هستیم و خدمات بهداشتی و درمانی به این بیماران ارائه می شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر استان زنجان باوجود کمبود تخت به جمعیتی بیش از دو برابر جمعیت استان خدمات ارائه می دهد که باید این مشکل بهفوریت برطرف شود.
بیگلری به اجرای طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و افزود: از آغاز طرح تحول سلامت در راستای برنامههای وزارت بهداشت با نهایت دقت از منابع استفادهشده و بهتبع در استان نیز خدمات شایستهتری ارائهشده و در کنار آن همراهی و همکاری اصحاب رسانه در جریان روند فکری عمومی جامعه از این طرح قابلتقدیر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: ایران پذیرای بیماران کشورهای همسایه برای درمان بوده و درزمینه موفقیتهای ویژه جزو کشورهای دارای رتبه است.
وی خاطرنشان کرد: درطرح تحول سلامت سعی شده تا به مشکلاتی که سالهاست سیستم بهداشت و درمان آن را به دوش میکشد با دقت کامل پرداخته شود و وزارت بهداشت نیاز مردم را بهصورت برنامهریزیشده و منسجم پاسخگو باشد.
بیگلری به نیازهای این طرح اشاره کرد و گفت: یکی از نیازهای طرح تحول سلامت تأمین اعتبار است و اعتباری که به این طرح اختصاص پیداکرده سهم بسیار ناچیزی بود از کل پول اختصاص دادهشده به یارانه عمومی چندماهه ملت که قابلمقایسه نیست و تمام اتفاقات این طرح در کمتر از یک و نیم سال رخ داده است.
وی تأکید کرد: در حال حاضر بهصورت ملی و استانی اثرات این طرح را در رضایتمندی مردم شاهد هستیم که اگر پشتیبانی و حمایت وجود داشته باشد به طور قطع رضایت بیشتری را جلب خواهیم کرد که تاکنون در حدود ۱۰۰ میلیارد تومان خدمات دادهایم.
بیگلری با اشاره به کمبود بیش از هزار تخت در استان زنجان افزود: با توجه به اینکه استان زنجان به جمعیتی سرویس میدهد که نیازمند ۲ هزارو ۵۰۰ تخت است اما در حال حاضر با کمبود بیش از هزار تخت مواجه بوده و نیازمند به توسعه فوری تختهای بیمارستان است که این موضوع را در سطح کلان مطرح کردهایم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: استان زنجان در امر صیانت از حقوق شهروندی رتبه یک را به خود اختصاص داده است.
نظر شما