به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، اسماعيل جبارزاده در حاشيه جلسه علني امروز مجلس اظهار داشت : اين صندوق داراي هيات امنا و ضوابط خاص خود خواهد بود و بيش از هر چيز در جهت توسعه بخش غير دولتي و سرمايه گذاري و تبديل ثروت ملي به سرمايه گذاري توليدي استفاده مي شود.
عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس تصريح كرد: قاعدتا حساب ذخيره ارزي بايد در طي يك دوره زماني به "صندوق" تبديل خواهد شد.
وي افزود: دست رسي دولت به صندوق نيز مشكل تر از حساب ذخيره ارزي است، زيرا ضوابط خود را دارد و شخصيت حقوقي مستقل محسوب مي شود.
جبارزاده افزود: در اين صورت صندوق مي تواند بازگشت تسهيلات اعطايي به دولت و بخش غيردولتي را مديريت كند اما در مورد حساب چنين نيست و مديريت مطلوب ندارد.
نماينده مردم تبريز خاطرنشان كرد: با تنظيم اساسنامه صندوق ذخيره ارزي، خارج از ضوابط اين اساسنامه دخل و تصرفي صورت نخواهد گرفت.
وي در پايان اظهار داشت: اين كار به معناي مديريت صحيح درآمدهاي ارزي حاصل از فروش نفت خواهد بود.


نظر شما