به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رادفر پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان با بیان اینکه در این راستا می توان از راهکارهای عمومی تر و مشارکت مردم استفاده کرد اظهارداشت: در کنار درمان معتادان و مبتلایان، باید یکی از اقدامات لازم، اجتماعی کردن و حساس سازی خانواده ها و جامعه نسبت به شیوع اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر در جامعه است.
وی خواستار فعال سازی کمیته های شش گانه شورای مبارزه با مواد مخدر در فرمانداری های این استان شد و عنوان کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی و مرزی آذربایجان غربی باید در خصوص عرضه، تقاضا و فروش مواد مخدر هوشیارانه و با اشرافیت کامل اطلاعاتی عمل کنیم تا بتوانیم از شیوع و رواج این پدیده شوم در جامعه جلوگیری کنیم.
رادفر افزود: سیاست های شورای مبارزه با مواد مخدر بایستی بر اساس دو موضوع عرضه و تقاضا شکل گیرد و برنامه ها و فعالیت های ما به صورت مستمر و عملیاتی تدوین شود چرا که نقش این شورا در کاهش تقاضا بسیار تاثیرگذار است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان غربی ضمن تاكید بر ضرورت آسیب شناسی و برنامه ریزی برای احصا بازخورد طرح های عملیاتی مبارزه با مواد مخدر گفت: لازم است این طرح ها بصورت دقیق و علمی، مورد بررسی و آسیب شناسی قرار گیرند و برای افزایش کارایی این طرح ها برنامه ریزی شود.
وی توسعه مشارکتهای مردمی و افزایش حساسیت جامعه نسبت به پدیده اعتیاد را از موثرترین راهبردها در بحث مبارزه با مواد مخدر برشمرد و افزود: باید در این راستا از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد استفاده شود.
رادفر با تاکید بر اینکه باید راهکارهای عمده در زمینه مبارزه با توزیع، فروش و مصرف مواد مخدر، مورد توجه اساسی مدیران و مسئولان امر قرار گیرد اظهارداشت: باید حساسیت در این زمینه به حدی باشد که مصرف و توزیع آن در جامعه امری عادی و مرسوم تلقی نشود.
وی با اشاره به اینکه مصون نگه داشتن جامعه از اعتیاد از مهمترین مأموریتهای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر است گفت: این شورا باید با تعامل بیشتر با سایر دستگاههای اجرایی و با مشارکت خیرین، در راستای مقابله با اعتیاد به عنوان یکی از مهم ترین آسیبهای اجتماعی با برنامهریزی بیشتری وارد عمل شود.
رادفر همچنین بر اهمیت حمایت از بهبود یافتگان از دام اعتیاد اشاره کرد و ضمن تأکید بر اهمیت آن برای جلوگیری از بازگشت این افراد به دام اعتیاد، گفت: با فراهم کردن زمینههای اشتغال این افراد، میتوان بار دیگر آنان را به کانون گرم خانواده و آغوش جامعه بازگرداند.
نظر شما