به گزارش خبرنگار مهر، محسن جلال پور بعدازظهر چهارشنبه در دیدار با زنان کارآفرین و بازرگان فارس تأکید کرد: نگاه اتاق هشتم به حضور زنان در اتاقهای بازرگانی و تشکلها نگاه متفاوت و مؤثری است و در اتاق هشتم برای اولین بار ریاست اتاق بازرگانی اهواز به یک بانو سپرده شد و همچنین سه بانوی فعال اقتصادی استانهای مختلف کشور به ریاست سه کمیسیون تخصصی اتاق ایران برگزیده شدند.
وی بابیان اینکه حضور زنان میبایست در تمام تشکلها حضور فعال و پررنگی باشد افزود: زنان نباید فقط به حضور در کانون زنان بسنده کنند بلکه باید در تمامی تشکلها و کمیسیونهای اتاق ایران دارای جایگاه ارزنده و فعالی باشند.
جلال پور بابیان اینکه اتاق هشتم بستر مناسبی را برای حضور و ارتقاء جایگاه زنان فراهم کرده، گفت: زنان فعال اقتصادی میتوانند از این بستر با حمایت یکدیگر و تلاش و پشتکار خود بهره لازم را ببرند و همچنین اتاق ایران فضای مناسبی برای مشارکت زنان در تصمیم سازیهای دولت و مجلس ایجاد کرده است.
رئیس اتاق بازرگانی ایران ضمن حمایت از طرح تشکیل کلوپ اقتصادی بانوان تأکید کرد: بانوان استان فارس میتوانند با انسجام خود این کلوپ را تشکیل دهند و اتاق ایران حمایت همهجانبه خود را از این طرح اعلام میکند.
وی تأکید کرد: در جلسه اختصاصی با کمیسیون اجتماعی مجلس موارد مطرحشده عنوان و بهطورجدی پیگیری میشود.
رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به تشکیل کانون زنان بازرگان در همه استانها تأکید کرد: اتاق بازرگانی ایران از تشکیل کانون زنان بازرگان در همه استانها حمایت میکنند.
در ادامه این نشست رئیس کانون زنان کارآفرین و بازرگان استان فارس، گفت: با توجه به اینکه یکی از مهمترین برنامههای دوره هشتم اتاق بازرگانی شیراز حمایت از حضور زنان فعال اقتصادی و ارتقاء جایگاه زنان در اتاق هشتم است امیدواریم بتوانیم با حمایت هیئترئیسه اتاق ایران، گامهای مؤثری در جهت رشد اقتصادی بانوان استان برداریم.
یلدا راهدار تأکید کرد: شورای بانوان اتاق بازرگانی شیراز بهعنوان دومین شورای بانوان کشور بعد از تهران در سال ۸۷ تأسیس گردید و در سه دوره دوساله، فعالیتهای متعددی ازجمله تهیه بانک اطلاعاتی زنان خود اشتغال و کارآفرین استان فارس، برگزاری نمایشگاههای تخصصی زنان، برگزاری دورههای آموزشی، سمینارها و همایشها، تعامل با بخش دولتی و... انجام داد که امسال با مصوبه اتاق بازرگانی شیراز به کانون زنان کارآفرین و بازرگان تبدیل گردید.
وی با اشاره به اینکه زنان در جامعه امروزی با موانع و مشکلات زیادی پیش رو هستند افزود: ما از مسئولان اتاق ایران تقاضا داریم مانع تصویب قوانینی شوند که بهظاهر به نفع زنان و در اصل به ضرر آنها بوده و سبب حذف آنها از فضای کسبوکار میگردد.
راهدار همچنین خواستار حمایتهای مالی و سیاسی مسئولان اتاق ایران از زنان شد و ادامه داد: یکی از برنامههای آتی کانون برگزاری همایش ملی زنان و اقتصاد پس از تحریم در اردیبهشت است که امیدواریم با حمایت اتاق ایران بتوانیم این همایش را بهطور علمی و بینالمللی برگزار کنیم.
نظر شما