به گزارش خبرنگار مهر، عصر چهارشنبه بیست و چهارمین نشست معاونین دانشجویی منطقه دو دانشگاه های کشور با حضور رئیس و قائم مقام صندوق رفاه دانشجویی و معاون دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز برگزار شد و انتخاباتی نیز در حاشیه این جلسه برای تعیین دبیر منطقه دو دانشگاه های کشور برگزار شد که امامعلی پور معاون دانشجویی دانشگاه تبریز برای دو سال دیگر به عنوان دبیر منطقه دو کشور انتخاب شد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست با اشاره به اینکه حوزه رفاهی و دانشجویی کشور آسیب شناسی شده است، گفت: برای همین سند راهبردی صندوق رفاه دانشجویان کشور تدوین شده است.
ذوالفقار یزدان مهر در خصوص این سند راهبردی گفت: در این سند نقشه راه جامع و کاملی برای آینده نگری و مشخص شدن حوزه ها و بخش های وظایف مشخص شده و در خصوص رفاه دانشجویان نیز تکالیف دانشگاه ها مشخص شده است که می توان با اجرای این سند اقدامات خوبی در حوزه رفاه دانشجویی انجام داد.
یزدان مهر در بخش دیگری از سخنان خود به حمایت از دانشجویان بی بضاعت اشاره کرد و افزود: تلاش می کنیم تا با کمیته امداد امام خمینی(ره)، بنیاد مستضعفان و ستاد اجرای فرمان امام خمینی تعامل بیشتری برای حمایت از دانشجویان بی بضاعت داشته باشیم.
وی سپس گفت: همچنین می توانیم با حمایت هایی که از طرف این مجموعه ها دریافت می کنیم زیرساخت های رفاهی و دانشجویی در دانشگاه ها را تقویت کنیم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همچنین به ضرورت تقویت اعتبارهای عمومی دانشگاه ها تاکید کرد و اظهار داشت: بودجه های خوابگاه ها و تغذیه دانشجویان سراسر کشور در اختیار صندوق رفاه نیست و غیر متمرکز به دانشگاه ها پرداخت می شود که با توجه به چالش های موجود پیشنهاد کرده ایم تا بودجه های متمرکز برای تغذیه دانشجویان و خوابگاه ها برای سال آینده در اختیار صندوق رفاه قرار گیرد.
دانشگاه های بزرگ و مادر کشور از دانشگاه های جدید و کوچک حمایت کنند
معاون دانشجویان داخل سازمان دانشجویی وزارت علوم نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه بیساری از دانشگاه های جدید کشور زیرساخت های دانشجویی ندارند، گفت: باید دانشگاه های بزرگ و مادر کشور از دانشگاه های جدید و کوچک حمایت کنند.
ابوالحسن ریاضی با اشاره به درپیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در اسفندماه اظهار داشت: باید زمینه برگزاری انتخابات پرشور و فعالیت دانشجویان در دانشگاه ها ایجاد شود که برای همین منظور دستورالعمل جامعی تهیه شده است که به دانشگاه ها ابلاغ خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه مراکز مشاوره دانشجویان نیز باید در دانشگاه ها فعالیت کنند، ادامه داد: تقويت مراكز مشاوره باعث جلوگیری از بروز اختلال هاي رفتاری و افسردگی بین دانشجویان می شود و به طور حتم آمار گرایش به مواد مخدر بین دانشجویان با فعال بودن مراکز مشاوره دانشجویی کاهش می یابد.
ریاضی با بیان اینکه وضعیت اعتبارات و بودجه بخش دانشجويي مشخص است، گفت: باید استفاده از منابع محدود به بهترین شکل مدیریت شود و اعتبارات درست و به جا استفاده شود.
اجرای طرح تاک در دانشگاه تبریز
معاون دانشجویی دانشگاه تبریز نیز در این ادامه این نشست به تغییر زیر ساخت های نرم افزاری دانشگاه تبریز اشاره کرد و گفت: تجمیع امور دانشجویان دانشکده ها که منجر به صرفه جویی در نیروی انسانی شده از اقدامات معاونت دانشجویی دانشگاه تبریز بوده است.
حسین امامعلی پور از اجرای طرح تاک در دانشگاه تبریز خبر داد و با تاکید بر اینکه خوابگاه های دولتی دانشگاه رتبه بندی شده است، افزود: خوابگاه های غیر دولتی نیز در حال ساخت است.
وی به هماهنگ کردن قراردادهای تغذیه با آنالیز غذایی جدید اشاره کرد و گفت: دانشگاه تبریز در حوزه دانشجویی رشد خوبی داشته است.
لازم به ذکر است که پیش از شروع این جلسه نیز رئیس و قائم مقام صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با محمد رضا پورمحمدی رئیس دانشگاه تبریز دیدار کردند و از بخش های مختلف دانشجویی و رفاهی دانشگاه تبریز بازدید کردند.
نظر شما