۳ آذر ۱۳۹۴، ۱۴:۳۸

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی:

۱۹ هزار نفر به اردوهای جهادی خراسان جنوبی اعزام شدند

۱۹ هزار نفر به اردوهای جهادی خراسان جنوبی اعزام شدند

بیرجند- مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی از اعزام ۱۹ هزار نفر در قالب گروه های مختلف به اردوهای جهادی مناطق محروم استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد زهرایی صبح سه شنبه در مراسم اختتامیه اردوهای جهادی استان اظهار کرد: اردوهای جهادی از سال ۷۹ با تأکیدات مقام معظم رهبری در کشور آغاز شد.

وی بیان کرد: این اردوها در ابتدا با حرکت خودجوش دانشجویی آغاز شد اما امروز تمامی اقشار ۲۱ گانه در عرصه اردوهای جهادی حضور فعال دارند.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی، اردوهای ۱۲ روزه دانشجویی، هفت‌روزه مساجد و محلات، ۱۰ روزه دانش‌آموزی، سه روزه کارمندان و بیمارستان های تخصصی بهداشتی و درمانی را از جمله انواع اردوهای جهادی در بین اقشار مختلف بسیج عنوان کرد.

اعزام یک هزار نفر به اردوهای ۱۲ روزه دانشجویی

زهرایی از اعزام یک هزار نفر به اردوهای ۱۲ روزه دانشجویی در سال جاری خبر داد و گفت: این تعداد در قالب ۶۱ گروه جهادی به مناطق محروم استان اعزام شده‌اند.

وی همچنین به برگزاری اردوهای طرح هجرت دانش‌آموزی در استان اشاره کرد و افزود: تعداد سه هزار دانش‌آموز در قالب این اردوها به مناطق مختلف استان اعزام و در کار بازسازی مدارس شرکت کرده‌اند.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی اضافه کرد: همچنین از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۷ گروه هفت‌روزه محلات و ۱۴ هزار نفر در اردوهای یک روزه حلقه‌های صالحین شرکت کرده‌اند.

زهرایی با بیان اینکه نخستین فعالیت اعضا گروه‌های جهادی خودسازی است، بیان داشت: علاوه بر این افراد در این اردوها کارهای گروهی را می‌آموزند و همچنین کادر سازی آینده نظام از دل جهادگرانی خواهد بود که با درد مردم آشنا هستند.

وی ادامه داد: بزرگ‌ترین کاری که از گروه‌های جهادی خواسته‌ایم این بود که فرهنگ کار و تلاش در روستاها، حرکت به سمت خوداتکایی روستاها، آموزش اقتصاد مقاومتی، ترویج و راه‌اندازی کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی بوده است.

انعقاد ۹۰۰ میلیون تومان موافقت‌نامه برای اجرای پروژه‌های کوچک و زودبازده

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی از اجرای ۱۵۰ پروژه کوچک و زودبازده توسط بسیج سازندگی در سال گذشته خبر داد و گفت: برای اجرای این پروژه‌ها بالغ بر سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

زهرایی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون نیز ۹۰۰ میلیون تومان موافقت‌نامه در این بخش صادر شده است.

وی با تاکید بر اینکه تا زمانی که اقتصاد مقاومتی به باور و یقین مردم تبدیل نشود به سمت توسعه و پیشرفت حرکت نخواهیم کرد، عنوان داشت: اگر دولت تمامی امکانات و ظرفیت های خود بکار گیرد اما مردم پای‌کار نباشند راه به‌جایی نخواهیم برد.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی شش مؤلفه دارد که برخی از آنها از جمله عدم اتکا به نفت و صرفه‌جویی و ... مربوط به دولت می‌شود، بیان داشت: این در حالی است که مردم روی دیگر سکه اقتصاد مقاومتی هستند و باید فرهنگ کار و تلاش که در بین مردم فراموش‌شده دوباره ایجاد شود.

سنگ زیربنای اقتصاد مقاومتی فرهنگ است

زهرایی، دانشگاهیان، نخبگان، تولیدکنندگان، شرکت های دانش‌بنیان، کارآفرینان و همه‌کسانی که می‌توانند به خوداتکایی کشور کمک کنند را از جمله فرمانده هان جنگ نرم دانست و افزود: امیدواریم در خراسان جنوبی نیز ستاد اقتصاد مقاومتی راه‌اندازی شود.

وی تاکید کرد: سنگ زیربنای اقتصاد مقاومتی فرهنگ است و باید فرهنگ مقاومتی را در خود ایجاد کنیم تا بتوانیم به سمت اقتصاد مقاومتی پیش برویم.

قائم‌مقام نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهار کرد: بسیج باید در عرصه سازندگی ریسک کند چرا که انسان‌ها در موقعیت های ویژه شکوفا می‌شوند.

حجت‌الاسلام علی‌رضایی بر لزوم تولید در همه بخش‌های علم، صنعت و ... تاکید کرد و افزود: کسی نباید بیشتر از تولید خودمصرف کند و ازاین‌رو نیاز است تا تولید خود را در همه بخش‌ها بالا ببریم.

گفتنی است در این همایش که با حضور ۴۰۰ جهادگر برتر استان برگزار شد از جهادگران برتر شهرستان‌ها تقدیر و تجلیل شد.

کد خبر 2977627

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha