موسی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به طراحی نرم افزار سامانه اطلاعات گردشگری ایران «سامانه ۳۶۱ درجه» افزود: سال ۸۵ یک تیم طراح گردشگری با امکانات نرم افزاری محدود روی سی دی های کامپیوتری طراحی نرم افزارگردشگری را اجرا شد.
وی اظهار کرد:هدف از طراحی این نرم افزار شناساندن جاذبه های گردشگری به صورت مجازی و سه بعدی بوده است و اینکه گردشگران خارجی با استفاده از این امکانات نرم افزاری از سرتاسر دنیا با جاذبه های های تاریخی و مذهبی آشنا شوند و وقتی به ایران سفر می کند بدانند چه امکانات رفاهی و تفریحی برایشان فراهم است.
طراح و مدیر پروژه نرم افزاری سامانه اطلاعات گردشگری ایران گفت:با تعامل میراث فرهنگی در دولت سابق طرح به صورت خود جوش خوب جلو رفت ولی بعدها با افزایش هزینه استقبال خوبی از سوی میراث فرهنگی صورت نگرفت.
اکبری تاکید کرد:متاسفانه این طرح سال ۸۷ شکست خورد ولی بعد از ۵ سال در سال ۹۲ باز طراحی این نرم افزار کلید خورد.
وی افزود: تجمع اطلاعات گردشگری فروشگاه های صنایع دستی تولید کنندگان ، امکانات رفاهی، هتلها، رستوران ها به عنوان یک نیاز اساسی برای توسعه گردشگری مجازی در استان و دسترسی آسان به این نرم افزار یکجا جمع شده است تا کاربر در کمترین زمان ممکن بتواند به آن چه می خواهد دسترسی پیدا کند.
طراح و مدیر پروژه نرم افزاری سامانه اطلاعات گردشگری ایران تصریح کرد:این نرم افزار با شعار و تیتر«ایران شما را شگفت زده خواهد کرد» ثبت شده و در این میان هزاران جاذبه گردشگری در این سامانه ثبت شده است.
اکبری گفت: همه اطلاعات ، نیازمندها وامکانات در این سامانه به خوبی ثبت شده و تاکنون تعامل کاربران با این نرم افزار بسیار خوب بوده است.
وی تصریح کرد: در این راستا در این سامانه گردشگری را به ۱۰ قسمت و ۱۷ بخش تقسیم کرده ایم.
طراح و مدیر پروژه نرم افزاری سامانه اطلاعات گردشگری ایران با بیان اینکه در این تقسیم بندی و ها به انواع گردشگری مذهبی ،تاریخی و طبیعی توجه اساسی شده و به روستاهای هدف گردشگری نگاه ویژه شده است.
اکبری افزود: در این نرم افزار در قسمت بخشها به بحث آداب و رسوم توجه شده و در این میان آئین و مراسمات مختلف در استانها تحقیق شده و تاکنون ۴۰ آئین عزاداری در کشور احضاء شده است.
وی یاد آورشد: در این نرم افزار بحث اسطوره ها و مشاهیر کشور و چهره های مذهبی از بحث بناهای تاریخی جدا شده است تا بهتر این اسطوره ها و چهره ها به گردشگران معرفی شود.
طراح و مدیر پروژه نرم افزاری سامانه اطلاعات گردشگری ایران تصریح کرد: این نرم افراربه کلیه دانستنی های سفر و موارد ضروری سفر توجه کرده و بیش از ۲۰۰ عنوان بحث داده در خصوص دانستنی های سفر دارد.
اکبری افزود: امکانات دو زبانه فراهم شده و بر اساس فصل بندی به کار بر داده می شود تا نسبت به موقعیت جغرافیایی و مدت زمان رفت و برگشت و غیره اطلاعات لازم را به صورت آن لاین دریافت کند.
وی ابراز کرد: طراحان این نرم افزار سعی کرده اند کلیه خدمات را طوری برای کاربر برنامه ریزی کنند که گردشگر قبل از سفر، حین و بعد از سفر برای خود برنامه ریزی کند و به همه مراکز خرید، بیمارستانها، رستوران ها، بانک ها دسترسی داشته و آن لاین بر اساس خواسته خود انتخاب کند.
اکبری افزود: این نرم افزار ۳۰۰ هزار کاربر دارد و روزانه ۵۰۰ نفر این نرم افزار را دانلود می کنند.
وی یاد آورشد: این نرم افزار به صورت ۳۶۰ درجه طراحی شده تا گردشگر تمام دنیا را با این نرم افزار بررسی کند.
طراح و مدیر پروژه نرم افزاری سامانه اطلاعات گردشگری ایران افزود: در این نرم افزار 6 هزار جاذبه گردشگری در کشور معرفی شده و این جاذبه ها به صورت دایراه المعارف است.
اکبری بر تعامل با میراث فرهنگی تاکید کردو گفت: این نرم افزار براساس موبایل تحت وب طراحی شده است.
طراح و مدیر پروژه نرم افزاری سامانه اطلاعات گردشگری ایران با بیان اینکه نرم افزار جامع باشد امکان را ما فراهم می کنیم افزود: این نرم افزار به صورت پایلوت شروع شده و تولید کننده ها ی صنایع دستی و در بازارچه ها این امکان در اختیار آنها قرار گیرد تا محصولات خود را معرفی کرده و بیشترین فروش ها را داشته باشندو در این میان باید از این نرم افزار به خوبی حمایت کند.
نظر شما