به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام سید محمود فقیهی پیش از ظهر چهارشنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس سابق و جدید اداره تبلیغات اسلامی استان اصفهان اظهار داشت: در طول یک سالی که در سازمان تبلیغات اسلامی خدمت میکردم این اداره چند هدف محوری را دنبال کرد که شامل مباحث اعزام مبلغان، گفتمانهای دانشآموزی و ساماندهی هیئتها و تشکلهای مذهبی بود.
وی افزود: از سویی به دنبال نهادینه کردن این باور در سازمان بودیم که با ظرفیتهای موجود میتوان فعالیتهای گستردهای در سطح استان انجام داد.
رئیس سابق اداره تبلیغات اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه در طول این مدت مسائل مالی اداری مورد توجه خاص قرار گرفته است چراکه باید زمینه زیرساختهای فرهنگی فراهم شود، ابراز داشت: بر این اساس سال گذشته درآمد ارسالی به تهران بیسابقه برآورد میشود.
وی ادامه داد: در طول این مدت توانستیم با توجه به کمبود ساختمان در شهرستانهای مختلف سه سقف بزنیم و سه ساختمان را از حالت استیجاری خارج کنیم و تا پایان سال یا سال آینده دیگر ساختمان استیجاری در استان نخواهیم داشت.
شناسایی و ساماندهی نیروهای جدید سامان تبلیغات در استان
فقیهی با اشاره به اینکه با شناسایی و ساماندهی نیروهای جدید در استان تغییر و تحول اساسی در روند کاری ما در مسایل فرهنگی و اعزامها رخ داد، بیان داشت: در سال ۹۲- ۹۳ تعداد ۴۰۰ گفتمان دینی داشتیم که درخواستی برای افزایش این طرح ارائه کردم و با توجه به کمبود بودجه در این زمینه طرحی برای ارتقای این گفتمانها به ۶۰۰ مورد ارائه شد.
وی با بیان اینکه در نهایت تا اول محرم دو هزار گفتمان دینی با همکاری گروه امیر بیان و علقمه را برگزار کردیم، گفت: پیشنهاد داشتیم که تعداد گفتمانها از دو هزار به ۱۰ هزار مورد برسد که تا آذرماه امسال سه هزار گفتمان دینی در اصفهان برگزار می شود.
رئیس سابق اداره تبلیغات اسلامی استان اصفهان تصریح کرد: با اجرای این طرح توانستیم به این هدف خود دست پیدا کنیم که ظرفیتهای سازمان به اندازهای است که بدون افزایش بودجه میتوانیم کارهای بزرگی ترتیب دهیم.
وی در ارتباط با فعالیتهای سازمان درباره تشکلهای دینی اظهار داشت: ساماندهی اطلاعات و آمار مربوط به هیئتها و نظارت بر عملکرد آموزش مدیران هیئتها آنها از جمله این فعالیتها بوده است.
توجه دادن هیئتها به موضوع برنامهریزی برای کودکان
فقیهی با اشاره به اینکه هماکنون ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر در صف دوره آموزشی مدیران هیئتها هستند، اظهار داشت: توجه دادن هیئتها به مسئله حضور کودکان در مراسم عزاداری از مهمترین فعالیتهای سازمان بوده چراکه این قشر حدود ۳۰ درصد از شرکتکنندگان مراسم را تشکیل میدهند و باید برای آنها برنامهریزی شود.
وی اضافه کرد: در این راستا ثبتنام از ۳۰۰ خانم دارای تحصیلات حوزوی انجام شده است که دوره آموزش به کودکان با محتوای اسلامی را طی میکنند تا از ظرفیت آنها در هیئتهای مذهبی استفاده شود.
رئیس سابق اداره تبلیغات اسلامی استان اصفهان بیان داشت: آموزش پیشگیری از اعتیاد با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر، ساماندهی مباحث هیئتها با تدوین آییننامههای مختلف در زمینه عزاداری متمرکز، ایستگاه صلواتی، کاروانهای عزاداری، و موارد دیگر از دیگر اقدامات اداره تبلیغات اسلامی استان در طول این مدت بوده است.
چاپ سه جزوه پژوهشی در ارتباط با هیئتهای عزاداری
وی افزود: در طول سال گذشته دارالقرآن، موسسات و خانههای قرآنی روستایی و شهری فعالیت مناسبی در زمینه قرآنی داشتند و این اداره مجری همایش حافظان قرآن کریم نیز بوده است.
فقیهی با اشاره به اینکه مطالعات و پژوهشها پیرامون هیئتها به شکل جزواتی به چاپ میرسد، ابراز داشت: ۱۰۰ نکته مدیریت، ایمنی و حوادث، بهداشت و سلامتی، اطعام، کودک و نوجوان، جامعه و خانواده و رسانهها از جمله پژوهشهای مطرح درباره هیئت ها است که سه مورد نخست به چاپ رسیده است.
نظر شما