به گزارش خبرنگار مهر، مجید فرخی شامگاه چهارشنبه در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان زنجان به اجرای طرح نظرسنجی و ارزیابی درزمینه برنامههای جوانان اشاره کرد و گفت: متأسفانه آنچه که تا به امروز در ستاد ساماندهی امور جوانان مورد غفلت قرارگرفته است، انجام ندادن ارزیابی و نظرسنجی است.
فرماندار زنجان در ادامه افزود: باید با ارزیابی برنامه ها میزان رضایتمندی مخاطبین مشخص شود و میزان پاسخگوی نیازهای مخاطب درزمینه مختلف مشخص شود تا علاوه بر ارزیابی نظرسنجی نیز صورت گیرد.
فرخی با اشاره به اینکه اولین مصوبه در اداره کل ورزش و جوانان انجام ارزیابی و نظرسنجی باشد گفت: ارزیابی و نظرسنجی متکی بر حضور علمی باشد و نقاط ضعف و قوت در نظرسنجیها مشخص شود. در این نظرسنجیها از نیازهای مخاطب مطلع میشویم و با استفاده از تجزیهوتحلیل علمی برنامهها را به سمتی سوق میدهیم که پاسخگوی نیازها باشد.
وی ادامه داد: این ارزیابی و نظرسنجی در راستای ارتقای سطح رضایتمندی مخاطبین و پاسخگویی به نیازهای آنها است.
فرماندار زنجان گفت: کمیتهای را با مسئولیت اداره ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، فنی حرفهای، سازمان تبلیغات، معاونت سیاسی اجتماعی فرمانداری، دانشگاه آزاد و زنجان در راستای تجزیه تحلیل مطالب و محتوا اعم از نقاط ضعف و قوت تشکیلشده است تا میزان تناسب برنامهها با نیازهای جوانان و افراد شرکتکننده مشخص شود و برنامه های غیرضروری حذف و برنامه ای که موردنیاز است اجرا شود.
فرخی بابیان اینکه حوزه اشتغال جوانان مهمترین دغدغه است اظهار کرد: با تشکیل این کمیته برنامه ها و سرمایهگذاری متناسب با واقعیتهای اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی جوانان به ویژه اشتغال جوانان اعم از ایام فراغت و غیر فراغت مشخص میشود.
فرخی با اشاره به وضعیت نیروی فعال و جامعه کار در استان زنجان افزود: طبق آخرین سرشماری ۴۱۰ هزارنفرنیروی کار در استان وجود دارد که از این تعداد ۳۷۰ هزارنفر مشغول بهکار هستند که اگر این تعداد را ۱۰۰ درصدی در نظر بگیریم ۱۸ درصد در حوزه ی خدمات عمومی و دولتی شهرداری و نیروهای مسلح و انتظامی فعالیت میکنند که سالانه ۴ درصد معادل ۳ هزارنفراز نیروهای دولتی از عرصه فعالیت خارجشده و بازنشسته میشوند.
وی ادامه داد: اخذ مدارک بدون داشتن مهارت و حرفه فایدهای ندارد و درحال حاضر عصر دانایی است و این دانایی فقط مدرک نیست بلکه داشتن مهارت و قدرت استفاده کردن از آن است.
فرماندار زنجان بابیان اینکه زنجان جزو قطب برق، الکترونیک و آیتی کشور محسوب میشود تأکید کرد: با وجود بیش از ۸ هزار فارغ التحصیل برق و الکترونیک و آیتی در استان یک پتانسیل علمی و دانش در استان وجود دارد که همین امر سبب تبدیل شدن زنجان به قطب برق، الکترونیک و آیتی شده است.
فرخی خاطرنشان کرد: در سال ۹۴ تعداد ماطبین ۱۶۸ هزارنفر و تعداد پایگاهها ۸۱۷ و تعداد برنامهها۱۲ هزارو ۸۶۲ برنامه است که نسبت به سال گذشته افزایش پیداکرده است و همچنین مرکز فنی حرفهای نیز ۱۹۳ دوره با ۲هزار ۵۰۵ نفر برگزار کرده است که نسبت به سال گذشته ۹۳ درصد رشد کرده است.
نظر شما