به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی دریانی عصر شنبه در جلسه مشترک کمیته امداد در شورای حل اختلاف استان تهران با بیان اینکه همکاری این شورا با کمیته امداد ۳ سال قبل آغاز شد، گفت: شورای حل اختلاف دیگر در تار و پود جامعه شکل گرفته است و این نوعی امتیاز است که مردم می توانند باری از دوش خود بردارند. شاید انگلیس ۴۰۰ سال یا برخی از کشورها ۱۰۰ سال پیش به این مهم دست یافتند، اما صلح و سازش در ایران و اسلام قدمتی هزار ساله دارد.
وی افزود: اصل شوراهای حل اختلاف در کمیته امداد معاضدت قضایی است، اما ۸۰ درصد مشکلات مددجویان مشکلات جانبی است. به عنوان مثال پیرزنی می گوید دخترم دچار ناهنجاری شده و پسرم، عروسش را از دست داده است. تمام این مشکلات در حالی است که مجتمع های شورای حل اختلاف و شعب آماده مراجعه مددجویان کمیته امداد هستند و ما داریم سوبسید می دهیم، اما مدیران کمیته امداد توجه نکردند و پای کار نیستند.
وی ادامه داد: در تهران ۴۰ مجتمع شورای حل اختلاف داریم و بهترین قاضی ها را در آن قرار دادیم و حتی حاضریم ۱۰ قاضی هم اضافه بدهیم، اما دوستان همت کنند، یک معرفینامه بدهید، فرد وارد شورا شود.
معاون قضایی دادگستری استان تهران گفت: خیلی از اتحادیهها و اصناف درخواست ایجاد شورای حل اختلاف دادند، اما ما ایجاد نمیکنیم و روی کمیته امداد خیلی کارهای خوبی انجام دادیم تا مشکل ایجاد نشود.
نظر شما