۱۴ آذر ۱۳۹۴، ۲۰:۲۶

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس:

انتخاب سدتالواربرای تامین آب همدان اشتباه بود/گذشتگان پاسخگوباشند

انتخاب سدتالواربرای تامین آب همدان اشتباه بود/گذشتگان پاسخگوباشند

همدان- نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با بیان اینکه باید به فکر جای دیگری برای تأمین آب همدان بود، گفت: گذشتگان باید برای انتخاب نادرست انتقال آب از سد تالوار زنجان به همدان پاسخگو باشند

به گزارش خبرنگار مهر، امیر خجسته عصر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه همدان به شخصیت شهید همدانی اشاره کرد و اظهار داشت: جایگاه سردار همدانی هنوز به‌خوبی شناخته‌نشده و پس از شهادت سردار شخصیت ایشان به مردم معرفی شد و ۱۵۰ هزار نیروی بسیجی تحت نظر سردار سرلشگر حسین همدانی در سوریه تربیت شدند که در دفاع از سوریه اثرگذار بودند.

وی در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه ۶۰۰ طرح در مجلس نهم ارائه و ۲۰۰ طرح برای اجرا ابلاغ‌شده است، گفت: مبارزه با فساد اقتصادی از مهم‌ترین طرح‌های مجلس بوده که از انتظارات مقام معظم رهبری و مردم به شمار می‌رود و امید می‌رود در این دوره از مجلس مبارزه با مفاسد اقتصادی به سرانجام برسد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی اتحاد نمایندگان مردم استان همدان در این دوره از مجلس شورای اسلامی را در ۳۶ سال گذشته بی‌نظیر عنوان کرد و افزود: اتحاد خوبی بین نمایندگان مردم استان همدان در مجلس شورای اسلامی با مدیران این استان وجود داشته است.

۲۱ میلیارد تومان برای تکمیل ترمینال حجاج و برج مراقبت فرودگاه همدان تأمین‌شده است

خجسته با اشاره به اینکه یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه ملی با پیگیری‌های مدیران و نمایندگان مردم استان در مجلس برای استان در این دوره جذب‌شده است، بیان داشت: پیشرفت فرودگاه شهر همدان از اتفاقات مثبت در این دوره بود که ۴۰ میلیارد تومان برای فرودگاه جذب شد و در حال حاضر نیز ۲۱ میلیارد تومان برای تکمیل ترمینال حجاج و برج مراقبت تأمین‌شده که ترمینال حجاج به‌زودی به اتمام می‌رسد.

وی با تأکید بر اینکه کار نماینده مجلس اجرا نبوده و بلکه پیگیری بودجه‌ها و پروژه‌های اجرایی است، عنوان کرد: تمام توان خود را برای تکمیل آزادراه همدان- تهران و فرودگاه همدان به کار گرفته‌ایم و امیدواریم پس از پیگیری‌های انجام‌شده، آزادراه همدان- تهران به‌زودی افتتاح شود.

خجسته با اشاره به وضعیت صنایع و منطقه اقتصادی جهان‌آباد، افزود: یک هزار میلیارد تومان اعتبار از سازمان شستا برای منطقه اقتصادی جهان‌آباد جذب‌شده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش بابیان اینکه راه‌آهن همدان از سال ۷۵ تصویب‌شده است، بیان داشت: باوجود وفور اعتبارات و ریل در سالهای اخیر این طرح به‌جایی نرسید اما در طول چند سال گذشته ۱۷۵ کیلومتر ریل‌گذاری شده و تأمین زیرساخت‌های آن نیز ۹۹ درصد پیشرفت داشته که امید می‌رود هرچه سریع‌تر تکمیل شود.

متأسفانه با اقدام غیر کارشناسی ایستگاه راه‌آهن ۱۵ کیلومتر بیرون از شهر در نظر گرفته‌شده است

خجسته در این خصوص ادامه داد: متأسفانه با اقدام غیر کارشناسی ایستگاه راه‌آهن ۱۵ کیلومتر بیرون از شهر در نظر گرفته‌شده است که قرار شد این ایستگاه به داخل شهر و به سه‌راه شهرک فرهنگیان و یا نزدیکی دانشگاه پیام نور همدان منتقل شود تا مردم به‌راحتی به آن دسترسی پیدا کنند.

رئیس گروه شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنانش به آب‌رسانی از سد تالوار به همدان اشاره داشت و گفت: طرح آب‌رسانی از سد تالوار به همدان در حال حاضر از ۵۳ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است، اما بنده به طرح آب‌رسانی از سد تالوار به همدان خوش‌بین نیستم.

خجسته با تأکید بر اینکه حتی وزیر نیز نگران آب‌رسانی از سد تالوار به همدان است، گفت: قرار بر این است که با این طرح ۶۵ میلیون مترمکعب آب از تالوار به همدان آب‌رسانی شود اما آبگیری سد و اینکه چه میزان آب پشت سد جمع شده مسئله مهمی است که باید بدان توجه کرد.

باید به فکر جای دیگری برای تأمین آب همدان باشیم

وی با اشاره به اینکه باید به فکر جای دیگری برای تأمین آب همدان باشیم، اظهار داشت: گذشتگان باید برای انتخاب نادرست این طرح پاسخگو باشند و کار غیر کارشناسی نباید در این استان انجام شود.

خجسته بابیان اینکه نیروگاه شهید مفتح از همان ابتدا یک آسیب برای استان همدان بود، بیان کرد: این نیروگاه موجب خشک شدن چاه‌های منطقه و مصرف بالای آب در منطقه شد که برای رفع این مشکل سیستم تر به خشک نیروگاه و انتقال پساب فاضلاب همدان به نیروگاه با اعتباراتی بیش از ۱۳۶  میلیارد تومان راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به جذب سرمایه‌گذاران بین‌المللی به استان همدان، تأکید داشت: تنها راه نجات اقتصادی استان جذب سرمایه‌گذار است و باید حق مردم را ادا کنیم و در این راستا موانع را برداریم و مدیرانی که دچار روزمرگی شدند باید کنار گذاشته و مدیران دغدغه مند وارد کار شوند.

وی با اشاره به اختصاص ۲۲.۵ میلیارد تومان برای تکمیل گذر غربی شهر همدان، گفت: تکمیل گذر شرقی نیز به‌تدریج انجام خواهد شد.

وی در ادامه بابیان اینکه مجمع نمایندگان استان‌های زاگرس نشین به نتیجه رسیده است، بیان کرد: قرار بر این است که این مجمع به‌زودی تشکیل شود.

حق گردشگری همدان ادانشده است

نماینده مردم همدان، فامنین در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه حق گردشگری همدان ادانشده است، اظهار داشت: علیرغم وجود بیش از یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی هنوز همدان به‌حق خود دست نیافته است.

وی در خصوص تغییر رئیس میراث فرهنگی استان همدان، افزود: نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی برای تغییر مدیران هیچ‌گونه نظری نمی‌دهند و تنها بر انتخاب مدیری که از سوی مدیر ارشد استان انتخاب می‌شود نظارت خواهیم کرد تا جایی برای حرف زدن داشته باشیم.

امیر خجسته بابیان اینکه حقوق فامنین و قهاوند نیز پیگیری می‌شود، گفت: دو هزار تن قیر رایگان برای آبادانی روستاهایی قهاوند در نظر گرفته‌شده است.

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه دولت تدبیر و امید به دنبال اجرای اصل۴۴ قانون اساسی است، بیان کرد: بر اساس تلاش دولت تدبیر و امید بیمارستانی جامع الاشرایط در حال اجرا است که برای تکمیل باید به بخش خصوصی واگذار شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: در مجلس اضافه شدن یک نماینده به استان همدان تصویب شد اما به دلایلی این اقدام به تعویق افتاد.

شفاف‌سازی هزینه‌های انتخاباتی یک اصل است

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی طرح مبارزه با ورود پول‌های کثیف به مجلس، اظهار داشت: شفاف‌سازی هزینه‌های انتخاباتی یک اصل است که طرح دوفوریتی بود و متأسفانه یک‌فوریت تصویب نشد.

خجسته همچنین ادامه داد: نباید نمایندگانی وارد مجلس شورای اسلامی شوند که در برابر مفاسد اقتصادی سکوت کنند و تلاش بر این است شفاف‌سازی هزینه‌های انتخاباتی در این دوره از مجلس شورای اسلامی اجرایی شود.

وی بابیان اینکه چیزی به‌عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران‌زمین در سطح ملی مطرح نشده است، اظهار داشت: باید این عنوان بیشتر موردتوجه قرار گیرد و برای احقاق حق همدان به عزم ملی نیاز است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره با انجام دیدارهای مردمی، اظهار داشت: ۶۰ تا ۷۰ درصد مطالبات مردمی در شهرها و روستاها به نتیجه رسیده است.

وی اظهار کرد: افزایش۵۲ درصدی مالیات در همدان و درخواست مردمی در خصوص رفع این مشکلات منجر به کاهش مالیات و  اصلاح شرایط در این زمینه شد.

کد خبر 2992062

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha