به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی اکبر کرمی شامگاه دوشنبه در نشست عمومی اعضای شوراهای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی، ادارات و سازمانهای دولتی استان کرمانشاه اظهار داشت: برنامههای مختلفی همچون فضا سازی فرهنگی و برپایی نمایشگاهها برای پیشبرد اهداف امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه تبیین شده است.
سردار کرمی خواستار بهرهگیری از ظرفیت عظیم فضای مجازی در راستای اجرای برنامههای امر به معروف و نهی از منکر شد و گفت: ادارات و نهادها و سازمانهای مختلف در استان کرمانشاه باید مصادیق معروفات و منکرات را شناسایی و راهکارهای اثرگذار را اجرایی نمایند.
وی تهیه و توزیع بستههای فرهنگی با موضوعات مختلف دینی و فرهنگی برای ارباب رجوعان، تشکیل هسته یاوران معروف و فضاسازی فرهنگی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر را از دیگر برنامههای لازمالاجرا در ادارات نام برد.
سردار کرمی در ادامه دانشگاه علوم پزشکی را از دستگاههای برتر اجرایی در حوزه توجه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر نام برد و افزود: در سال جاری برنامههایی در خصوص فریضتین برای ۹ قشر از شوراها و نیز ۱۳ برنامه برای دانشگاهها تبیین و تعریف شده است.
وی تشکیل، برگزاری جلسات و ارائه مبانی آموزشی به شوراهای امر به معروف و نهی از منکر، شناسایی مصادیق معروفات و منکرات و ارائه راهکارهای اثرگذار را از برنامههای تعریف شده عنوان کرد و گفت: برای قشر دانشجو و اساتید دانشگاهی برنامه آموزش طلایهداران معروف تبیین شده است.
سردار کرمی توزیع کتاب قانون حمایت از آمرین معروف و ناهیان منکر در اختیار کارکنان ادارات را از دیگر برنامههای ستاد احیا عنوان کرد و گفت: این کتاب با ۲۴ ماده و ۱۹ تبصره در احیای فریضتین برای آشنایی با قوانین تعریف شده و در اختیار کارکنان قرار داده خواهد شد.
نظر شما