به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد برکت محمود نگهبانی سلامی نماینده خواف و رشتخوار در آستانه هشتمین سالگرد تأسیس بنیاد برکت با اشاره به اقدامات این بنیاد در مناطق محروم استان خراسان رضوی و حوزه انتخابیهاش گفت: تاکنون این بنیاد در راستای محرومیتزدایی، عمران و آبادی استان، ایجاد اشتغال و رفع بیکاری گامهای مؤثری برداشته و منشأ خیر و برکت برای مردم انقلابی و ولایتمدار استان بوده است.
وی افزود: راهسازی، آسفالت جادهها، احداث مدارس و بازسازی آنها از جمله اقدامات ارزنده این بنیاد در مناطق محروم بوده است.
نماینده خواف و رشتخوار در مجلس تصریح کرد: بنیاد برکت همچنین اقدامات قابل توجهی در توانمندسازی اقتصادی مناطق محروم داشته و سرمایه گذاری خوبی از سوی بنیاد برای راهاندازی واحدهای تولیدی و ایجاد اشتغال پایدار در استان خراسان رضوی انجام گرفته است .
سلامی به اقدامات و خدمات بنیاد برکت در حوزه انتخابیه خود اشاره کرد و گفت: احداث و تأسیس ۲ باب مدرسه شش کلاسه و راه آسفالته در منطقه پایین خواف بخش جلگه زوزن از جمله این سرمایهگذاری هاست که موجب ابراز رضایت مردم منطقه شده است.
وی با بیان اینکه ما منتظر حضور مسئولین بنیاد برای افتتاح راه آسفالته ۱۴ کیلومتری این منطقه هستیم، گفت: با احداث این راه مشکلات تردد مردم در روستاهای اطراف برطرف شده است.
نماینده خواف و رشتخوار در مجلس با اشاره به مرزی بودن حوزه انتخابیهاش خاطرنشان کرد: برای ماندگاری مردم در مناطق مرزی و جلوگیری از مهاجرت آنها، اقدامات عمرانی و زیربنایی و توجه به زیرساختها لازم است که امیدواریم بنیاد برکت در آینده برنامههایی برای این مناطق هم داشته باشد.
سلامی با بیان اینکه ما انتظار داریم تا مسئولان کشور توجه بیشتر و جدیتری به مناطق محروم استان داشته باشند، افزود: در حوزه انتخابیه اینجانب طرحها و پروژههایی است که نیازمند کمک بنیاد برکت است.
بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در اجرای رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در ۲۰ آذر ماه سال ۱۳۸۶ با هدف محرومیتزدایی از مناطق محروم و کمتر توسعهیافته کشور و توانمندسازی این مناطق تأسیس شد و تاکنون اقدامات گستردهای در حوزههای توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، امور زیربنایی و عمرانی، ساخت مدرسه و توسعه فضاهای آموزشی، ساخت مسکن محرومین، ساخت مسجد، سلامت، امور عامالمنفعه، خدمات بیمه و ... انجام داده است.
نظر شما