رئیس پژوهش سرای جوان بسیج دزفول صبح امروز چهارشنبه در حاشیه افتتاح دومین جشنواره و نمایشگاه ملی اختراعات و ابتکارات جوان به مناسبت هفته پژوهش در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این جشنواره سال گذشته در سطح استانی برگزار شده بود اما امسال زیر نظر فدراسیون جهانی نخبگان، بنیاد نخبگان استان و کشور، سازمان علمی و پژوهشی خوزستان و کشور، سپاه ناحیه دزفول در این شهرستان آغاز به کار کرد. ضمن اینکه متولی اصلی این جشنواره پژوهش سرای جوان بسیج کشور است.
محمد لیمویی با بیان اینکه اهواز نیز پیگیر برگزاری این جشنواره ملی در پارک علمی و فناوری بود، افزود: در نهایت به خاطر پتانسیلهایی که دزفول داشت مقرر شد تا جشنواره در این شهرستان برگزار شود.
وی با اشاره به اینکه ۴۱۷ طرح برای شرکت در این جشنواره از نقاط مختلف کشور ارسال شد، گفت: از این تعداد، ۸۰ طرح توسط هیئت داوری متشکل از مدیران دانشگاههای معتبر کشوری از جمله تهران و شیراز برای حضور در جشنواره انتخاب شدند.
رئیس پژوهش سرای جوان بسیج دزفول تصریح کرد: در انتهای این جشنواره از ۸۰ طرح موجود، تعداد ۵۰ طرح برگزیده میشوند که به نفرات برتر دکترای افتخاری تعلق میگیرد و نفرات اول تا سوم نیز مدال و تندیس افتخار دریافت میکنند.
تبدیل ایده به اختراع، رویکرد جشنواره
لیمویی، رویکرد این جشنواره را تبدیل ایده به اختراع عنوان کرد و گفت: در تمام نمایشگاهها ادعای تجاریسازی میکنند درحالیکه سرمایهگذاری صورت نمیگیرد؛ بنابراین ما از همان ابتدا اعلام کردیم که رویکرد جشنواره تبدیل ایده به اختراع است همانگونه که در جشنواره سال گذشته، بیش از ۴۰ اختراع ثبت شد.
وی با بیان اینکه شرکتکنندگان در این جشنواره عمدتا دانشجو هستند، تصریح کرد: از تهران، تبریز و شیراز برای حضور در این جشنواره ملی استقبال بیشتری صورت گرفته است.
حضور طرحهای نانو، برق و عمران
رئیس پژوهش سرای جوان بسیج دزفول ادامه داد: از استان خوزستان نیز حدود ۱۵ طرح شرکت داده شدند.
لیمویی با بیان اینکه تاکنون چنین جشنوارهای در کشور برگزار نشده بود، عنوان کرد: آثار و طرحهای موجود در این جشنواره عمدتا در زمینههای نانو، برق و عمران هستند.
به گزارش خبرنگار مهر، دومین جشنواره ملی اختراعات و ابتکارات جوان دزفول از امروز تا روز جمعه از ساعت ۹ صبح تا ۱۶ عصر برای بازدید عموم در محل دانشکده سمای دزفول برپا است.
نظر شما