به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله عبدالکریم عابدینی ظهر پنجشنبه در دیدار با رئیس، معاون، مدیران و محققان سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار داشت: در قرآن کریم در خصوص تفکر، تحقیق، پژوهش و تعقل تاکید شده که می تواند زمینه قرابت انسان به خدا را بیشتر کند.
وی گفت: نزدیکی انسان به خدا و رسیدن به مرحله تقوی رمز رسیدن به سعادت است و اگر کسی پیوند مستمر خود با معبود را برقرار کند می تواند خود را پیدا کرده و راه و رسم درست زندگی کردن را نیز پیدا کند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین تصریح کرد: فضای کنونی جامعه ایجاب می کند معنویت را ترویج کنیم تا با حاکم شدن اخلاق ضمن کاهش آسیب های اجتماعی به سالم سازی محیط و تقویت ارزشهای اسلامی کمک شود.
وی افزود: اگر بستر امور معنوی در جامعه مهیا شود می توانیم همه گروهها را به سمت امور ارزشی هدایت کرد و نگران خروج از مسیرهای اخلاقی جوانان هم نشد.
وی خاطرنشان کرد: خداوند متعال هر چیزی را در این عالم نشانه معرفی میکند و کنار هم قرار گرفتن این نشانهها انسان را به خداوند میرساند و وقتی انسان خداوند را پیدا کند و بشناسد، در واقع خودش را شناخته و راه و رسم زندگی مترقی را پیدا کرده است.
عابدینی به نقش روحانیت در تبلیغ امور دینی اشاره کرد و گفت: در کنار همه ابزارهای رسانه ای و تبلیغی باید اذعان کرد علما و روحانیون همیشه وظیفه هدایت و رهبری مردم را بر عهده داشته اند وتواسنته اند در ر اهنمایی گروههای مختلف نقش آفرین باشند هر چند دشمنان دنبال ایجاد فاصله بین مردم و روحانیت هستند تا به اهداف پلید خود برسند.
پژوهش موجب افزایش درک مفاهیم قرآنی می شود
امام جمعه قزوین یادآورشد: باید در کنار فعالیت های روزمره، بصیرت و معنویت دینی را در خود و افراد خانواده و محیط پیرامون خود تبلیغ و تقویت کنیم تا سلامت روحی و معنوی در همه محیط ها گسترش یابد.
آیت الله عابدینی بیان کرد: کارهای تحقیقاتی و پژوهشی اگر در جامعه جدی گرفته شود نتیجه کارها بهتر می شود و ضمن کاهش هزینه ها موفقیت ها را دوچندان می کند.
وی اضافه کرد: پژوهش و تحقیق در کنار همه فواید دنیوی و کمک به زندگی مردم اگر در علوم قرآنی استفاده شود می تواند درک و فهم قرآنی را از ابعاد مختلف و پر از رمز و راز و محتوای غنی وانسان ساز این کتاب آسمانی بیشتر کرده و ما را به خدا بیشتر نزدیک کند.
امام جمعه قزوین گفت: تامل در قرآن و آیات الهی با اتکاء به تحقیق عظمت بیکران پروردگار و آیاتش را نشان می دهد و از محققان انتظار داریم با تدبر در قرآن از این کتاب الهی بیشتر بهره مند شوند.
عابدینی استفاده از نتایج تحقیقاتی در فعالیتهای کشاورزی را ضروری دانست و یادآورشد: در شرایطی که با بحران آب مواجهیم انجام امور شما باید مبنای پژوهش داشته باشد تا هم راندمان کار وتولید را بالا ببرید و هم در جلوگیری از هدر رفت منابع خدادادی پیشگام باشید.
وی گفت: استفاده از دستاوردهای مراکز تحقیقاتی جهاد کشاوری را جدی بگیرید تا به نتایج مطلوبی دست یابید.
ابراهیمی پاک: مراکز تحقیقاتی کشاورزی استان قزوین شاخص است
در ادامه نیازعلی ابراهیمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: کشاورزی استان قزوین در کشور جایگاه ویژه ای دارد و با برنامه ریزی اصولی و پژوهشی می توانیم به افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی و رشد و توسعه این بخش کمک کنیم.
وی اظهارداشت: وزارت جهاد کشاورزی بعد از دانشگاهها بزرگترین مراکز تحقیقات و پژوهشی کشور را دارد و در استان قزوین هم مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی و مرکز تحقیقات انگور دارای ظرفیت های بسیار بالایی است که می تواند به توسعه کشاورزی با روشهای علمی و نوین کمک کند.
ابراهیمی پاک به تغییر کاربری اراضی زراعی در استان اشاره کرد و افزود: تغییر کاربری اراضی کشاورزی در استان بالاست که از نماینده ولی فقیه و ائمه جمعه و روحانیون انتظار داریم با استفاده ز تریبونهای نماز جمعه و منابر ضمن آگاه سازی مردم برای همراهی با دولت و جلوگیری ازتعرض به اراضی کشاورزی زمینه صیانت از منابع خدادادی را فراهم کنند.
در این جلسه مهرزاد محصص مستشاری رئیس مرکز تحقیقات، آموزش و منابع طبیعی کشاورزی استان قزوین نیز گفت: در حال حاضر ۹ شرکت دانش بنیان در بخش کشاورزی در استان فعال شده است تا بتوان کارهای پژوهشی را حمایت کرد.
مستشاری تصریح کرد: در این مرکز طرحهای مهمی در بخش کشاورزی اجرا شده و آموزش بهره برداران نیز با هدف ارتقاء سطح علمی کشاورزان به طور مستمر صورت می گیرد که این کتار با استقباب کشاورزان روبرو شده است.
نظر شما