هانیه سلطانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به دست آوردن عناوین مختلف ورزشی و کسب مدال های رنگارنگ برای خراسان شمالی بسیار ارزشمند است، اما متاسفانه بسیاری از توانمندی ها و استعدادهای ورزش در خراسان شمالی مغفول واقع شده است.
وی تصریح کرد: ورزش استان به رغم ضعف در زیر ساخت ها و کم توجهی و حمایت نکردن مسئولان، نباید توان خود را از دست بدهد.
سلطانی که در تمرینات اردوی انتخابی تیم ملی دوومیدانی حضور داشته و دررقابت های دوومیدانی قهرمانی دانشجویان کشور و المپیاد دانشجویی سالهای ۸۶ و ۸۷ همدان نایب قهرمان شده است، می گوید: بعد از ۹ سال دوری از استان که با افزایش سطح علمی وعملی وی در رشته تربیت بدنی همراه بوده، امروز هیچ انگیزه ای برای حضور در تیم های استانی را ندارد.
سلطانی اظهار داشت: از زمانی که به ورزش روی آوردم جزو رده های برتر در رقابت های آمادگی جسمانی، قایقرانی، شمشیر بازی و سایر رشته ها بوده و دراردوی تیم ملی دو ومیدانی در کنار ملی پوشانی همچون توکلی و طوسی به تمرین و رقابت پرداختم.
وی در خصوص حضورش در هیئت دو و میدانی خراسان شمالی تصریح کرد: با هماهنگی که با هیئت دو ومیدانی استان داشته، در تمرین های این تیم حضور یافته است، اما کمبود امکانات و حداقل زیر ساخت های موجود، نیازمند توجه مسئولان، همت مضاعف در برنامه ریزی هیئت و جذب بودجه و اسپانسراست.
سلطانی که دارای مدرک کارشناسی ارشد تربیت بدنی، مربیگری درجه سه شنا، سپک تاکرا و دو و میدانی است اظهار کرد: حضور وآموزش مربیان مجرب در هیئت می تواند باعث پرورش استعداد ها شود.
وی تاکید کرد: خراسان شمالی به لحاظ استعداد در قیاس با استان های همجوار هیچ کمبودی ندارد اما باید برای شکوفا ساختن این استعدادها تلاش کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، این درحالی است که انتظار می رفت هیئت دو ومیدانی و دیگر هیئت های ورزشی استان تدابیر لازم را برای جذب این بانوی قهرمان کشوری بیندیشند.
سلطانی که نشان طلای مسابقات شنای کارگری بانوان این استان را در کارنامه ورزشی خود به ثبت رسانده و همچنین حضور در اردوهای انتخابی قایقرانی و شمشیربازی را در کارنامه دارد؛ در پی آن است تا در صورت تداوم کم مهری ها از سوی هیئت ومسئولان استان، از خراسان شمالی خارج شده و حضور درعرصه ورزش را در استان دیگری پیگیری کند.
نظر شما