هوشنگ قادريان در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي "مهر" در حاشيه همايش نيازسنجي آموزش در صنايع نساجي و پوشاك در مشهد اظهار داشت: در حال حاضر ضوابط و مقررات تدوين شده در بخش نساجي مناسب است و با نظاممند كردن قوانين نساجي بايد توليد كنندههايي كه به خاطر عرق ملي شان در كشور ماندهاند را حفظ كنيم.
وي آينده پيش روي صنعت نساجي را نويدبخش دانست و افزود: آينده پيشروي ما نويدبخش ترين چشماندازي است كه طي 27 سال گذشته ديدهايم و مجددا شاهد رونق صنعت نساجي خواهيم بود.
وي نيازهاي آموزش فني و حرفهاي در بخش صنعت نساجي را در وهله اول بازآموزي تكنسينها و كارگرهاي شاغل در بخش نساجي دانست و گفت: بايستي بازآموزي اين افراد به وسيله مربيان كارآزموده فني و حرفهاي انجام شود و ارتباط و تعامل بين كاركنان اين صنعت و مربيان مراكز فني و حرفهاي بيشتر از گذشته شود.
قادريان بيمه بيكاري را از ديگر نيازهاي اين صنعت برشمرد و افزود: صنعت نساجي ميبايستي براي بازسازي و نوسازي اقدام به تحت پوشش قرار دادن كارگران خود كند.
وي در ادامه گفت: ما در صنعت نساجي متخصصين و كارشناسان بسيار خبره اي داريم كه بازنشسته شده اند، اما مي توانند در بخش آموزش فني و حرفه اي كمك نمايند.
مدير كل دفتر نساجي و پوشاك وزارت صنايع و معادن شناختن بازار هدف را لازمه صنعت نساجي دانست و گفت: ما اگر مي خواهيم در اين صنعت حرفي براي گفتن داشته باشيم بايد بازارهاي هدف داخلي و خارجي را بشناسيم.
وي آموزش در اين بخش را حلقه مفقوده صنعت نساجي دانست و افزود: استانداردسازي در اين صنعت نياز به آموزشهايي دارد كه حلقه مفقود شده ماست.
قادريان تامين پوشاك و خوراك در داخل را يك ضرورت دانست و گفت: ما اگر نتوانيم پوشاك و خوراك خود را در مملكت خود توليد كنيم اسير مسائلي همچون تهاجم فرهنگي و يا بيكاري خواهيم شد.
نظر شما