به گزارش خبرنگار مهر، سومین گزینه پیشنهادی شورای اسلامی شهر سنندج برای تصدی شهرداری امروز چهارشنبه طی جلسه ای که با حضور اعضای شورای اسلامی شهر و تعدادی از معتمدین و اساتید دانشگاه تشکیل شد، به بیان برنامه های کلان وکلی و هم چنین کوتاه مدت خود پرداخت.
حشمت اله صیدی دارای مدرک کارشناسی عمران و کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی است و از سال ۹۲ تاکنون به عنوان مدیرکل دفتر فنی استانداری کردستان و دبیر شورای ترافیک استان مشغول بکار است.
او علاوه برسمت مذکور هم اکنون نایب رییس سازمان نظام مهندسی استان، عضو ارشد طراحی و نظارت سازه و کارشناس ماده ۲۷ سازمان نظام مهندسی، دبیر اتاق فکر معاونت عمرانی استان، مشاور اتاق بازرگانی، عضو انجمن علمی مدیریت استراتژیک و عضو شورای سازمان همیاری شهرداری های استان نیز هست.
صیدی به مشکلات و معضلات پیش روی شهرداری و شورای شهر سنندج اشاره کرد و گفت: کاهش قابل توجه درآمدهای حاصل از ساخت و سازها به دلیل وجود روکود حاکم برکشور در صنعت ساختمان بعنوان کلیدی ترین منبع درآمدی شهرداری و کاهش اعتبارات عمران شهری دولتی از مهمترین مشکلات شهرداری سنندج است.
وی ساختار فربه وناکارآمد سازمانی، وجود فساد اداری بعضا سازمان یافته در بخش های از شهرداری، رابطه ضعیف بین مردم و شهرداری مبتنی برهمکاری، مشارکت و اعتماد متقابل، نارضایتی عمومی در حوزه شهرسازی، ساخت و سازهای غیرمجاز، حجم وسیع وظایف و گستردگی فعالیت ها و توقعات انباشته شده مردم را از دیگر مشکلات موجود در این نهاد ذکر کرد.
وی به ویژگی ها فردی خود هم اشاره ای کرد و گفت: تجربه ۲۳ سال کار اجرایی و مدیریتی بی وقفه با صداقت و سلامت، توان و تجربه مدیریتی بالا، تعامل وارتباطات قومی، داشتن حمایت قاطع مجموعه مدیریتی استان، اعتقاد و باور عمیق به انجام کار تیمی وتجربه آن، توان و قدرت مقابله با رانت و سودجویی و شناخت کافی از مشکلات و مسائل مبتلا به شهرداری در تمامی زمینه از جمله خصیصه ها و ویژگی های فردی ام است.
صیدی برنامه های خود را براساس سه استراتژی درون سازمانی، برون سازمانی و برون شهری ارائه کرد و افزود: تدوین برنامه استراتژیک یکی از الزامات اجرای برنامه ام بوده و در صورت اعتماد اعضای شورا با همفکری و همراهی آنها و با استفاده از صاحبنظران و اهل فن در قالب برنامه های کوتاه و بلند مدت تهیه و عملیاتی خواهم کرد.
وی ساماندهی و توانمندسازی منابع انسانی با اصلاح ساختار نیروی انسانی، تدوین برنامه استراتژیک از طریق استراتژیست های صاحب نظر، ارتقای سلامت اداری در شهرداری، تکریم پرسنل خدوم و زحمتکش شهرداری، خلق درآمد پایدار و فعال کردن معاونت سرمایه گذاری با استفاده از تجارب شهرهای موفق را از جمله استراتژی های درون سازمانی برنامه خود ذکر کرد.
وی با اشاره به برنامه های کوتاه مدت خود هم گفت: تعیین تکلیف نیروهای مازاد با واگذاری و برون سپاری امور قابل واگذرای به بخش خصوصی، ساماندهی نیروهای شرکتی، عدم جذب نیروی جدید حداقل به مدت دو سال، حذف سیستم سفارشی در جابجایی نیروها، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت برای تخصص های مختلف پس از پالایش آنها و تلاش برای برنامه های رفاهی کارکنان شهرداری و ایجاد سازمانی پویا، چابک و با انگیزه در قالب سازمانی یادگیرنده از جمله برنامه های کوتاه مدت ام است.
نظر شما