اسماعیل مهاجر در رابطه با تخلفات کشف شده محیط زیست طی یک ماه گذشته به خبرنگار مهر، گفت: در آذر ماه سال جاری ۳۹ نفر شکارچی دستگیر و ۳۹ قبضه اسلحه ضبط شده است.
مهاجر با اشاره به اینکه در بین اسلحه های ضبط شده، ۳۴ قبضه اسلحه مجاز و پنج قبضه اسلحه غیر مجاز است، افزود: ۲۲ قطعه پرنده و دو پستاندار نیز از این شکارچیان کشف و ضبط شده است.
مدیرکل محیط زیست استان گلستان در ادامه تصریح کرد: پرندگان شکار شده عمدتا مرغابی، باکلان، آبچلیک، قو و چنگر هستند و همچنین یک راس قوچ وحشی و یک راس خوک هم کشف و ضبط شده است.
اسماعیل مهاجر در رابطه با صدور پروانه شکار گفت: براساس دستورالعمل محیط زیست پروانه شکار امسال، آبان ماه صادر شده است.
مهاجر افزود: در جلسه توجیهی برگزار شده با شکارچیان، سایت تاسیس شده معرفی و دستورالعمل شکار به آنها ابلاغ شد تا افرادی که تمایل دارند نسبت به اخذ پروانه شکار اقدام کنند.
وی با بیان اینکه پروانه شکار به دو شکل صادر می شود، گفت: یک پروانه مختص پرندگان خشکیزی مانند کبک و تیهو است و یک پروانه مجزا برای پرندگان آبزی مانند اردک سرسبز، خوتکا، چنگر و فیل وش صادر می شود.
مدیرکل محیط زیست استان گلستان اظهار کرد: مناطق تحت مدیریت مانند پارک ملی گلستان و جنگل جهان نما منطقه ممنوع شکار است اما مناطقی مانند تالاب آلماگل، آجی گل و مناطق دیگر جزو مناطق آزاد شکار هستند.
اسماعیل مهاجر با بیان اینکه پروانه های صادر شده برای شکار دارای بازه زمانی مشخص هستند، گفت: زمان تعریف شده برای شکار پرندگان خشکیزی فقط روزهای پنجشنبه و جمعه و ازتاریخ اول آذرماه لغایت ۱۵ دی ماه است.
مهاجر تصریح کرد: پروانه شکار پرندگان آبزی از اول آذر لغایت ۳۰ دی ماه تعریف شده است وبرای افرادی که پروانه را اخذ کرده اند تا تاریخ ۳۰ بهمن قابل تمدید می باشد.
وی خاطر نشان کرد: تعداد شکارمجاز برای هر شکارچی چهارپرنده در روز است و اگر تعداد شکار از این تعداد بیشتر باشد به شکارچی جریمه تعلق می گیرد.
نظر شما