۱۴ دی ۱۳۹۴، ۱۶:۱۹

معاون حقوقی رئیس‌جمهور خبر داد:

پیگیری تفویض اختیارات وزارتی به مدیران استانی

پیگیری تفویض اختیارات وزارتی به مدیران استانی

بیرجند- معاون حقوقی رئیس‌جمهور در ارتباط با افزایش اختیار مدیران استانی گفت:تفویض برخی اختیارات وزارتخانه‌ها به مدیران استانی در حال پیگیری است.

به گزارش خبرنگار مهر، الهام امین زاده بعدازظهر دوشنبه در شورای اداری استان خراسان جنوبی اظهار کرد: خراسان جنوبی یکی از استان مهم کشور بوده که دارای ظرفیت دانشگاهی بسیار بالا است و باید از این ظرفیت استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه امسال دو برنامه مهم ششم توسعه و برنامه بودجه در حال بسته شدن است، بیان کرد: برنامه بودجه امسال در حالی بسته می‌شود که قیمت نفت در پایین‌ترین حد قرار دارد و این کار بسیار سختی است.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور ادامه داد: برنامه ششم نیز به‌نوعی تنظیم می‌شود که حداقل است چون برنامه‌های قبلی وسیع بوده و گاها نتوانسته‌ایم آن‌ها به‌طور کامل اجرا کنیم.

امین زاده بابیان اینکه برنامه پنج‌ساله یک قانون موقت است، عنوان داشت: برنامه پنج‌ساله یک پکیجی است که بتوانیم پنج سال دیگر کنار بگذاریم و اگر احساس کنیم برنامه پنجم نیاز دارد که ادامه پیدا کند باید قانون شود.

وی ادامه داد: در همین راستا قانون‌هایی تدوین‌شده که از چند روز گذشته چند نفر از کارشناس حقوقی در حال بررسی آن هستند که باسیاست‌های اصلی نظام، اقتصاد مقاومتی و باسیاست‌های برنامه ششم منطبق باشد.

ارائه آموزش‌های فن مذاکره در استان‌های مرزی

معاون حقوقی رئیس‌جمهور عنوان داشت: تاکنون از ۲۸ تبصره ۱۰ تبصره آن تمام‌شده است.

امین زاده، ابزار اداره کشور را حقوق عمومی دانست و افزود: این حقوق عمومی در دست حقوقدان‌های هر استان است.

وی تأکید کرد: اگر حقوق‌دانان حقوق را ندادند و ناکارآمد باشند کارآمدی نظام کاهش پیدا می‌کند.

 وی ادامه داد: هدف ما از حضور در استان نیز تشویق حقوق‌دانان کرده و ارائه آموزش‌های لازم متناسب با هر استان است.

امین زاده از ارائه آموزش‌های فن مذاکره در استان‌های مرزی خبر داد و ادامه داد: امروز در سفر به خراسان جنوبی دیدیدم که این استان در تعاملات که با همسایگان دارد باید آموزش‌های لازم و خاص درزمینهٔ محاکم بین‌المللی، قراردادهای بین‌المللی را فراگیرند.

وی بابیان اینکه در بخش حقوقی معاونت رئیس‌جمهور بخشی به‌عنوان مستندسازی اموال داریم، بیان داشت: گاهی اوقات باید اموالی را به دستگاهی واگذاری کنیم، گاهی تغییر بهره‌بردار داریم و گاهی در مورد بهره‌بردار بین دو وزارتخانه اختلاف است که ما حل اختلاف را انجام می‌دهیم.

۳۱ پرونده حقوقی خراسان جنوبی مختومه شد

معاون حقوقی رئیس‌جمهور، مجموع پرونده‌های استان در معاونت حقوقی رئیس‌جمهور را ۴۶ مورد عنوان کرد و افزود: از این تعداد تاکنون ۳۱ پرونده مختومه اعلام‌شده است.

امین زاده ادامه داد: تعداد پرونده‌های جاری استان نیز ۱۵ مورد بوده که از این تعداد پنج مورد درخواست واگذاری وزارت دفاع، یک پرونده از آموزش‌وپرورش و یک پرونده قوه قضاییه است.

وی با تأکید بر اینکه حل اختلاف بین وزارتخانه‌ها نیز ما مسئول رسیدگی هستیم، بیان داشت: دولتی‌ها اختلافات خود را به دستگاه قضایی ارجاع ندهند به این دلیل که می‌خواهیم بار دستگاه قضایی را کم کنیم.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور در ارتباط با افزایش اختیار مدیران استانی نیز گفت: در این زمینه به دنبال این هستیم که تمرکززدایی شود و اختیار مدیران استانی را افزایش دهیم.

امین زاده اضافه کرد: در همین راستا جلساتی برگزار شد تا وزارتخانه‌ها اختیاراتی را که می‌توانند به استان‌ها تفویض شود را مطرح کنند که این تفویض‌ها در حال پیگیری است.

وی با تأکید بر اینکه در استان‌ها نیز باید شناسایی توانمندی‌ها و اتکا به ظرفیت‌های بومی انجام شود، عنوان داشت: در رابطه با سرمایه‌ها و منابع انسانی می‌تواند کارهای زیادی انجام شود تا بتوان از سرمایه‌های استان استفاده کرد.

شرط توسعه کشور امنیت است

معاون حقوقی رئیس‌جمهور تأکید کرد: استان خراسان جنوبی استعدادهای زیادی درزمینهٔ انرژی نو و خورشیدی دارد که باید استفاده شود ما نیز حمایت می‌کنیم تا سرمایه‌گذاران در این بخش سرمایه‌گذاری کنند.

امین زاده بر لزوم جلوگیری از خام فروشی و ارزان‌فروشی محصولات تأکید کرد و گفت: وقتی دانشگاه‌ها پای‌کار می‌آیند باید مطمئن باشند که محصولات آن‌ها به فروش می‌رسد وگرنه هرچقدر هم محصول دانش‌بنیان تولید کنند بازهم هزینه‌بر خواهد بود.

وی به تحولات اخیر در منطقه اشاره کرد و افزود: در حال حاضر مجموعه‌ای از اقوام مختلف با صلح در کنار هم در کشور زندگی می کنند و هیچ‌کس نمی‌تواند این صلح را برهم بزند و دشمن با اتفاقات منطقه هم به دنبال این هستند که این وحدت را برهم بزنند.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور تأکید کرد: مدلی که ما زندگی می‌کنیم می‌تواند الگویی برای کل منطقه باشد و این در صورتی محقق می‌شود که بتوانند شعار دفاع از مستضعفین و وحدت حضرت امام (ره) را جای مرزبندی شیعه و سنی بگذاریم.

وی با تأکید بر اینکه شرط توسعه کشور امنیت است، بیان کرد: تمدن با جنگ و دعا نمی‌شود بلکه باید آن را ساخت.

امنیت جانی علماء جهان اسلام به خطر افتاده است

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه در حال حاضر امنیت جانی علما در جهان اسلام به خطر افتاده است، عنوان داشت: علاوه بر این سرازیر شدن نفت عربستان آرامش کشورهایی متکی بر نفت را برهم زده است.

امین زاده بابیان اینکه حقوق بشر مردم عراق، سوریه یک لیست از تخلفات عربستان بوده که فراموش نمی‌شود، عنوان داشت: ما باید خیلی دقت کنیم چرا که با انفعال موافق نیستم هرچند باید حرف خود را بزنیم اما باید بدانیم راه‌حل درست چیست.

وی بابیان اینکه هنوز چند روز فرصت داریم که برنامه ششم را بررسی کنیم، بیان داشت: اگر استاندار برنامه‌ای و طرحی برای برنامه ششم دارد به دست ما برساند تا پیگیری کنیم.

کد خبر 3017019

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha