به گزارش خبرنگار مهر، قاسم جان بابایی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای مشارکتهای مردمی، امور خیریه و خیران استان در تالار قلم دانشگاه با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، سرانه سلامت در بودجهبندیها گمشده بود، افزود: وزارت بهداشت خود را مکلف به پیجویی جدی منشور سلامت که مدنظر مقام معظم رهبری بوده، کرده است و در کنار آن، اجرای طرح تحول سلامت رخ داد و بستههای خدمتی تعریفشده است.
وی بابیان اینکه نیاز سلامت بشر سقف ندارد، عنوان کرد: این در حالی است که اعتبارات در این بخش محدود است و ازاینرو باید خیران حوزه سلامت را ارج نهمیم که دولت نیز نسبت به این بخش توجه ویژه کرده است.
جان بابایی با تأکید بر مشارکت سازمانها و خیران در حوزه سلامت، ادامه داد: چقدر توانستیم خیران سلامت را در مسیر رسیدن به اهداف بخش سلامت در استان بسیج کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران یادآور شد: چقدر توانستیم مشارکت بین سازمانها را بهرهگیری کنیم و چقدر توانستیم از توانمندیهای خیران بهرهگیریم و سازمانها چقدر در این بخش هماهنگ شدهاند و در این راستا اعضای شورای خیران سلامت تعیینشده است و جلسات این بخش باید بافاصله زمانی مشخص تشکیل شود.
دبیر شورای خیران سلامت مازندران تصریح کرد: سیاستها و وظایف شورا باید مشخص شود وسیاستگذاری و برنامهریزی بهمنظور ارتقای مشارکت خیران ازجمله وظایف به شمار میرود و بیش از ۲۰ شرح وظیفه برای شورای خیران سلامت در نظر گرفتهشده است و حدود شش هزار نفر خیر در استان مازندران وجود دارد.
جان بابایی یادآور شد: خیران استان تمام اماکن مربوط به بخش سلامت نظیر خانههای بهداشت را اهداء کردهاند و در بخش خرید تجهیزات، امکانات و لوازم اداری بخش سلامت نیز همکاری داشتهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: باید برای فراهم کردن زیرساختهای بخش سلامت از مشارکت خیران بهرهمند شود.
وی یادآور شد: بیش از سه هزار نفر در روز از مرکز طوبی و باغبان استان استفاده می کنند که ساخت آن نتیجه مشارکت خیران است.
نظر شما