به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی مظفری صبح چهارشنبه در گردهمایی معاونان برنامه ریزی دادگستریهای سراسر کشور در تالار همایش مجتمع میلاد عنوان کرد: هیچ سازمانی بدون برنامه ریزی قادر به حیات و ارایه خدمات مطلوب نیست.
وی با بیان اینکه با تشکیل معاونت راهبردی قوه قضاییه شاهد تحولات بسیار ارزشمندی در این حوزه بودیم اظهار کرد: یکی از مهم ترین نکاتی که بعد از برنامه ریزی باید مد نظر قرار گیرد بحث نظارت است.
رییس دادگستری افزود: بسیاری از اقدامات در معاونت برنامه ریزی و به ویژه بخش نظارت آنگونه که باید پیش نمیرو و لذا بر همین اساس انتظار می رود که این معاونت بر حسن اجرای برنامه ها بر اساس سیاست های کلان قوه قضاییه نظارت کند.
مظفری با اشاره به اینکه برای افزایش بهره وری در ابتدا باید نسبت به فراهم سازی و تهیه مقدمات کار از جمله نیروی انسانی اقدام کرد ادامه داد: برای افزایش بهره وری در استان ها مقدمات کار انجام نشده است.
وی با اشاره به دغدغه استانها در حوزههای مرتبط با برنامه ریزی و نظارت بیان کرد: نامتناسب بودن تشکیلات یکی از دغدغههای بسیار مهم در این زمینه است.
وی با تشریح مشکلات در استان ها ناشی از اینکه در برخی از موارد آمارها اشتباه و موجودیهای استانی بیش از آن چیزی که باید نشان داده میشوند افزود: در برخی از استان ها وضعیت بسیار سخت و پیچیدهای به لحاظ نیروی انسانی و یا امکانات وجود دارد و لذا بهره وری در این حوزه به منصه ظهور نمی رسد.
وی همچنین از محدود کردن اختیارات استانها به عنوان عامل ایجاد خلل در رسیدن به اهداف توسعه کشور یاد کرد و افزود: حذف کردن عدهای از افراد از سیستم پاداش به طور حتم بر روی عملکرد آنها تاثیر خواهد گذاشت.
حجت الاسلام مظفری عنوان کرد: برنامه هایی که در کشور تدوین می شوند نباید به تضعیف مجموعه ای همچون قوه قضاییه منجر شود و نگرانی دو چندانی را بر این مجموعه به وجود بیاورد.
وی با بیان اینکه ارزیابی دقیقی برای عملکرد کارکنان وجود ندارد افزود: برخی ازقوانین مشکلات زیادی را برای سیستم قضایی به ویژه در استانها به وجود آورده است.
رییس دادگستری خراسان رضوی بیان کرد: به عنوان مثال قانون لغو بازنشستگی پیش از موعد برای برخی از افراد مشکلاتی را در مراکز استانها به وجود آورده که باید به آنها توجه ویژه نشان داد.
نظر شما