به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی، مجتبی صدیقی در ششمین گردهمایی هیئتهای ورزش دانشگاهی کشور با اشاره به مسائل فدراسیون ورزشهای دانشگاهی عنوان کرد: به نظر ما خروجی فدراسیون با وجود تمام گلایهها تاکنون مثبت بوده است و مقامهای بین المللی ورزشکاران ما با تلاش به دست آمده است. حفظ این مقامها سختتر از گذشته بوده است و اگر هم اکنون برای یونیورسیاد بعدی آماده نباشیم معلوم نیست که بتوانیم جایگاه خود را حفظ کنیم.
معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان در خصوص اعتبارات اداره کل تربیت بدنی این وزارتخانه خاطر نشان کرد: اعتبارات ما در این اداره کل ناچیز است و بیشتر برای کمکهای جانبی به دانشگاهها و یا برگزاری یونیورسیاد صرف میشود.
وی در خصوص بودجه تربیت بدنی دانشگاهها در سال ۹۵ تصریح کرد: در سال ۹۵ بودجه بخش تربیت بدنی دانشگاهها مجزا در برنامه بودجه دانشگاه بصورت مستقل آمده که پیگیری آن را راحتتر میکند. با این حال رشد اعتبارات بخش تربیت بدنی دانشگاهها در سال ۹۵ نسبت به امسال با توجه به مشکلات دولت بسیار ناچیز است.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی اعتبار تربیت بدنی دانشگاهها را یازده درصد افزایش داده و با این رقم ما باید سعی کنیم سایر منابع را به خدمت بگیریم.
صدیقی در ادامه سخنان خود با اشاره به توقعات وزارت علوم از فدراسیون ورزشهای دانشگاهی اظهار کرد: ما توقعات بیشتری از اعضای اصلی این فدراسیون داشتهایم گرچه به ما کمکهایی کردهاند اما فدراسیون تمام اتکای خود را معطوف به حوزه آموزش عالی کرده و طبیعی است که اقداماتش پیش نرود.
وی از آمادگی وزارت علوم برای حل برخی مسائل با فدراسیون ورزشهای دانشگاهی خبر داد و گفت: افق بهتری را در هماهنگی با هیات رئیسه فدراسیون در نظر گرفتهایم و تشکیلات هیات رئیسه بهتر از این خواهد شد.
صدیقی در مورد انتخابات فدراسیون ورزشهای دانشگاهی عنوان کرد: ما شاهد برخی بی اخلاقیها در ورزش هستیم اما اجازه نخواهیم داد که این بی اخلاقیها به حوزه آموزش عالی تسری یابد. ورزش آموزش عالی باید ورزشی اخلاقی باشد.
وی تاکید کرد: سال گذشته مجوز برگزاری انتخابات فدراسیون ورزشهای دانشگاهی را گرفتیم که باید ظرف شش ماه انجام میشد. به دلیل مشکلات پیش رو و نزدیک بودن یونیورسیاد دانشجویان با هماهنگی وزارت ورزش و جوانان جهان مقرر شد این انتخابات پس از یونیورسیاد برگزار شود.
معاون وزیر علوم و رییس سازمان امور دانشجویان افزود: ظاهر قوانین مبتنی بر این بود که با گذشت بیش از شش ماه از ثبت نام برای انتخابات و عدم برگزاری آن باید مجددا ثبت نام صورت گیرد اما به نظر میرسد در وزارت ورزش تمایلی برای ثبت نام مجدد وجود ندارد.
صدیقی تاکید کرد: ما هیچ اصراری به ثبت نام مجدد انتخابات این فدراسیون نداشتیم اما نمیخواستیم کاری خلاف مقررات صورت گیرد، به هر ترتیب بنا بر این شد که ثبت نام مجدد انتخابات صورت نگیرد و در این خصوص فرهادی وزیر علوم دستور کتبی صادر کرد.
صدیقی با اشاره به زمان بندی برگزاری انتخابات فدراسیون ورزشهای دانشگاهی تاکید کرد: حداکثر این انتخابات ظرف یک ماه آینده به سر انجام خواهد رسید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رویکرد وزارت علوم نسبت به ورزشهای دانشگاهی عنوان کرد: ورزش دانشگاهی برای ما امری حاشیهای و تفننی نبوده و اعتقاد داریم که باید این بخش مانند سایر بخشهای آموزش عالی از نظر کمی و کیفی رشد داشته باشد، هر هزینهای در بخش تربیت بدنی یک سرمایه گذاری است.
صدیقی تاکید کرد: در این راستا پژوهشگاه تربیت بدنی قرار است به شکلی تخصصی فعالیتها را دنبال کرده و پشتوانه فعالیتهای ما باشد. شاید این تشکیلات در فدراسیون ورزشهای دانشگاهی به شکلی جامع و کامل پیش نرفته باشد.
وی در خصوص رقابتهای دانشگاههای کشور در سطح ملی و بین المللی اظهار کرد: در دو سال اخیر مسابقات منطقهای ما کم فروغتر بود اما به خوبی برگزاری المپیادها دنبال شد، حضور بین المللی ما در دو سال اخیر بهتر بوده و تیمهای اعزامی ما در مجموعه نتیجه بهتری گرفته اند. اما در عرصه منطقه نیاز به کار بیشتر داریم.
رییس سازمان امور دانشجویان با تاکید بر لزوم توجه دانشگاه به امر تربیت بدنی تصریح کرد: با توجه به حضور موارد خطرناک در عرصه دانشگاهها که رو به رشد است و برای رفع چنین آسیبهایی راه حل اصلی پرداختن به ورزش است که باید به آن بیشتر توجه شود.
نظر شما