۲۱ اسفند ۱۳۸۴، ۱۴:۲۷

امير رضا خادم در گفت و گو با "مهر":

ابتكار رسانه ملي در پاسداشت ورزشكاران قابل توجه و احترام است/ صدا و سيما به جاي توجه به ورزش قهرماني به سوي ورزش همگاني جهت گيري كند

ابتكار رسانه ملي در پاسداشت ورزشكاران قابل توجه و احترام است/ صدا و سيما به جاي توجه به ورزش قهرماني به سوي ورزش همگاني جهت گيري كند

رئيس فراكسيون ورزش مجلس ابتكار رسانه ملي در پاسداشت قهرمانان عرصه ورزش كشور را "قابل توجه و احترام" خواند و تاكيد كرد كه با توسعه اين حركت به ساير حوزه ها، مي توان از پديده فرار مغزها و سرمايه ها جلوگيري كرد.

امير رضا خادم در گفت و گو با خبرنگار پارلماني "مهر" با بيان اينكه امروز ورزشكاران ما مورد حمايت هستند و در وضعيت رفاهي مناسبي به سر مي برند، گفت: با توسعه دامنه تقدير از قهرمانان به هنرمندان و نخبگان علمي در حوزه هاي مختلف، مي توان وضعيت معيشتي آنها را بهبود بخشيد.

وي با تاكيد بر لزوم  "استعداديابي در حوزه هاي مختلف" افزود: بايد با كشف استعدادهاي برتر در حوزه هاي مختلف علمي و فرهنگي و ورزشي ، ارايه تسهيلات ويژه به آنها، براي تامين رفاه هنرمندان و عالمان گام برداشت.

اين نماينده ملت برگزاري همايش "چهره هاي ماندگار" را مورد تقدير قرار داد و در عين حال گفت: ظرفيت حمايت مالي بيشتر از نخبگان جامعه وجود دارد و آنها نيز بايد مانند ورزشكاران قهرمان از امكانات گسترده تر برخوردار شوند.

خادم تاكيد كرد كه با تشويق فعالان بخش هاي مختلف در كشور و پرهيز از يكسويه نگري و سطحي نگري از پديده هاي ناپسندي چون فرار مغزها و سرمايه هاي متفاوت فرهنگي و علمي و اقتصادي جلوگيري كرد.

رئيس كميته تربيت بدني مجلس هفتم در بخش ديگري از اين گفت و گو، بر لزوم نظام مند و تخصصي كردن فعاليت هاي ورزشي كه از طريق رسانه ملي انعكاس مي يابد تاكيد كرد و متذكر شد: بايد ورزش در صدا و سيما، به جاي توجه به ورزش قهرماني به سوي ورزش همگاني جهت دهي شود.

اين قهرمان سابق كشتي ايران و جهان اضافه كرد: در دنيا به خصوص كشورهاي پيشرفته حمايت هاي مستقيم دولت از بخش عمومي ورزش است و بخش همگاني مورد حمايت دولت ها قرار مي گيرد؛ چرا كه دل خوش كردن به تك ستاره ها، نشان داد ما در وضعيت مناسبي قرار نداريم .

رئيس فراكسيون ورزش در خصوص انتقاد برخي افراد كه عملكرد رسانه ملي را منجر به الگو سازي نادرست از ورزش قهرماني و بي توجهي به اصل تخصص در ورزش مي دانند، گفت: صدا و سيما مسئوليت پر كردن اوقات فراغت مردم به ويژه قشر جوان را عهده دار است و بايد تنوع سلايق وتمايلات جامعه را مد نظر قرار دهد و نبايد در ارايه برنامه هاي خود نگاه محدود و خاص و متعلق به يك سليقه را مورد توجه قرار دهد.

نماينده تهران اضافه كرد: جامعه به دنبال چهره هاي تازه و برنامه هاي جذاب است و اگر مي خواهيم از ميان برنامه هاي موجود آنها را به مشاهده بهترين ها دعوت كنيم بايد با تغيير مسير سلبي طي شده در 27 سال گذشته، به فعاليت هاي فرهنگي عميق روي آوريم.

خادم افزود: ما در سال هاي گذشته فقط جامعه را از گرايش به سوي برخي مسائل كه با فرهنگ ما سنخيت نداشت، نهي كرديم اما در برابر اين سلب، آنها را به سوي برنامه ها و فعاليت هاي مناسب و جذاب سوق نداديم و اين مسئله، باعث نگاه آنها به بيرون از مرزها شد.

وي با تاكيد بر "لزوم رفع معضل فعاليت هاي سلبي" و "توجه به فعاليت هاي ايجابي" خاطر نشان كرد: رسانه ملي ماموريت دارد براي رفع تهديدات بيروني و دغدغه هاي دروني ، توليد برنامه هاي فرهنگي اقناع كننده در چارچوب شرع و عرف را در دستور كار قرار دهد كه اكنون اين خط دنبال مي شود.

خادم با بيان اينكه "نمي توانيم برنامه هاي متنوع را با بهانه رويكرد مفرط مردم از فهرست برنامه ها حذف كنيم" تاكيد كرد: بايد با اضافه كردن نكات بديع و تازه، جذاب و منطبق با فرهنگ داخلي به برنامه هاي رسانه ملي مردم را در انتخاب برنامه هاي مفيد و مناسب ياري دهيم.

رئيس فراكسيون ورزش مجلس در پايان از وزارتخانه هاي آموزش و پرورش و فرهنگ و ارشاد اسلامي و سازمان هاي تربيت بدني و ميراث فرهنگي و گردشگري خواست كه به عنوان نهادهاي فرهنگي كشور، با ارايه برنامه هاي فكري تخصصي در بخش هاي مختلف، صدا و سيما را در انجام رسالت خطير خود ياري دهند.

کد خبر 302058

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha