۲۶ اسفند ۱۳۸۴، ۱۲:۰۵

مدير كل اداره امور فرهنگي سازمان تبليغات اسلامي كشور در گفتگو با "مهر" ؛

حمايت رسانه هاي گروهي از مهمترين ابزار تبليغات دين است

حمايت رسانه هاي گروهي از مهمترين ابزار تبليغات دين است

مدير اداره كل فرهنگي سازمان تبليغات كشور گفت: يكي از اركان تبليغات اسلامي حمايت از رسانه هاي گروهي و تبليغات گسترده است.

حجت الاسلام حسن همتي مدير اداره كل فرهنگي سازمان تبليغات كشور در گفتگو با خبرنگار " مهر" در مشهد اظهار داشت : يكي از كارهاي تبليغات اسلامي اين است كه ظرفيتهاي تبليغي را در كشور بشناسيم و  آنها را سامان دهيم و مديريت كنيم.

وي تصريح كرد : بايد از تبليغات در مهارتهاي سازماني استفاده كنيم تا با ظرفيتهاي بالقوه پيشرفت را به صورت باالفعل به جامعه نشان دهيم و قطعاً اگر در اين امر ساماندهي صورت مي گيرد اثر بخشي كار از نظر علمي و عملي بيشتر خواهد بود.

حجت الاسلام همتي افزود: سازمان تبليغات بايد با تمام ارگانها و ادارات دولتي هماهنگي و همكاري لازم را داشته باشد تا بتواند از ظرفيتهاي موجود بخوبي استفاده كند اما متأسفانه در حال حاضر از نظر علمي حمايتهاي فكري و تبليغاتي بخوبي نگرفته اند.

وي افزود : مراكز علمي خصوصاً دانشجويي از دانشجوياني كه از فضل و اطلاعات بيشتري برخوردارند استفاده علمي زيادي مي كنند.

وي اظهار داشت : دوره هاي آموزشي خاصي براي آنها در نظر گرفته شده تا آنها از نظر فكري و علمي رشد بيشتر وبهرتي داشته باشند.

وي تأكيد كرد : حمايتهاي جدي كه از كشور صورت مي گيرند و همچنين تبليغات رسانه اي كاركردهايي است كه از نظام صورت گرفته براي اينكه اميدواري بيشتري انجام شود. اين نيازمنديهاست كه باعث مي شود ما اين شرايط را داشته باشيم تا مردم با آخرين نيازهاي سياسي ، اقتصادي و فرهنگي آشنا شوند.

وي در پايان افزود : اگر نقاط ضعفي داريم آنها را برطرف مي كنيم و جنبه هاي منفي را از بين برده و جنبه هاي مثبت را تقويت خواهيم نمود. همچنان براي پيشبرد اهدافمان با كمك مردم و نهادها همكاري لازم را خواستاريم تا پيشبرد اين اهداف را در پيشرفت نهايي قرار دهيم.

کد خبر 302087

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha