به گزارش خبرنگار مهر، محمد جسین برادران ظهر چهارشنبه درجلسه توجیهی ارزش گذاری خدمات انتقال خون که با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستانهای استان در سالن ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد اظهارداشت:ازمجموع ۱۴ خدمت انتقال خون، ۷ خدمت از جمله اشعه دادن به خون و فرزیس درمانی در گذشته ارزش گذاری شده و هزینه های آن دریافت می شد و متاسفانه هزینه های سنگین لوازم مصرفی بر عهده بیمار بود که در این طرح کلیه هزینه ها تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد:درحال حاضر فقط ۴ خدمت فرآوری پلاسمای تازه منجمد یا FFP، گلبول قرمز متراکم یا PC، پلاکت منفرد و کرایوی خون ارزش گذاری جدید داشته که سازمان تلاش می کند با ارائه طرح و گرفتن مصوبه از هیات وزیران پرداختی فرانشیز بیماران را هم حذف کند.
برادران تصریح کرد:در اجرای این طرح، ضمن کاهش پرداختی های مردم و بازگشت قسمتی از هزینه های فراوری، پایگاه انتقال خون به دنبال افزایش کیفیت محصولات و ارائه فراورده های نوین مانند کم لکوسیت است که منجر به کاهش عوارض تزریق خون از جمله تب، واکنش حساسیتی و تضعیف سیستم ایمنی در بیماران خواهد شد.
در ادامه این جلسه معاون فنی و کارشناسان اداره کل انتقال خون استان، روند اجرای طرح ارزش گذاری و تعرفه گذاری خدمات انتقال خون را تشریح کردند و به سوال حاضران پاسخ دادند.
در پی تلاش های سازمان انتقال خون ایران و تصویب شورای عالی بیمه در فروردین امسال، هیات وزیران کتاب جدید ارزش نسبی خدمات سلامت کشور، ویرایش دوم را تصویب و ابلاغ کرد که طی آن برخی خدمت مرتبط با سازمان انتقال خون ایران جهت بازگشت بخشی از هزینه های فراوری محصولات خونی، ارزش گذاری شده است.
نظر شما