۲۱ اسفند ۱۳۸۴، ۱۹:۳۳

بررسي درخواست شوراي امنيت را بايد موكول به عضويت رژيم صهيونيستي در N.P.T كنيم / غرب براي كشورهايي كه عضو N.P.T نيستند امتياز قائل شده است

بررسي درخواست شوراي امنيت را بايد موكول به عضويت رژيم صهيونيستي در N.P.T  كنيم / غرب براي كشورهايي كه عضو N.P.T نيستند امتياز قائل شده است

محمد حسن قديري ابيانه گفت: در كنار اقداماتي كه دستگاههاي دولتي انجام مي دهند، اشخاص حقيقي و حقوقي و سازمانهاي غيردولتي مي توانند يك " دپيماسي مردمي" را در پيش بگيرند، اين گروهها مي توانند از طريق اينترنت و ارسال ايميل و ايجاد پايگاههاي خبري و رسانه هاي ، شركت در اتاقهاي گفتگوي مجازي و ...به طرح مواضع برحق ايران و دفاع از حقوق مسلم هسته اي كشورمان اقدام كنند.

محمد حسن قديري ابيانه ، كارشناس امور سياسي در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر " در خصوص آخرين وضعيت موضوع هسته اي گفت:معاهدات بين المللي، معاهداتي دو جانبه يا چند جانبه هستند و رعايت آنها توسط همه لازم است و اگر از سوي يكي از طرفها نقض شود، آن معاهده ارزش خود را از دست خواهد داد.

وي افزود: اگر تقاضاي آژانس بين المللي انرژي اتمي از ايران مبني بر توقف غني سازي كه درخواستي خلاف معاهده N.P.T است از سوي شوراي امنيت هم تكرار شود، اين درخواست به معناي بي اعتبار كردن N.P.T خواهد بود و در حقيقت شوراي امنيت با چنين درخواستي اين معاهده را لغو و باطل كرده است و ديگر ضرورتي براي باقي ماندن ايران در اين معاهده نخواهد بود.

اگر تقاضاي آژانس بين المللي انرژي اتمي از ايران مبني بر توقف غني سازي كه درخواستي خلاف معاهده N.P.T است از سوي شوراي امنيت هم تكرار شود، اين درخواست به معناي بي اعتبار كردن N.P.T خواهد بود

قديري ابيانه به سخنان اخير وزير خارجه انگليس اشاره كرد كه استراو اظهار داشته بود اسرائيل ان.پي.تي را نقض نكرده، چون اساسا عضو آن نيست، اشاره كرد و گفت: در حقيقت غرب براي كشورهايي كه عضو N.P.T نيستند امتياز قائل شده است و به نظرم بايد در شرايط فعلي حداكثر استفاده را از N.P.T كنيم.

وي تصريح كرد: جمهوري اسلامي ايران مي تواند از نظر قانوني و حقوقي از آمريكا و انگليس به دليل تخلف آنان از N.P.T و تجهيز رژيم صهيونيستي به سلاحهاي هسته اي شكايت كند و با حمايت كشورهاي اسلامي خواستار بررسي اين موضوع توسط مجامع بين المللي و به خصوص  آژانس بين المللي انرژي اتمي شود.

اين كارشناس سياسي ادامه داد:در صورتي كه شوراي امنيت قطعنامه اي عليه ايران صادر كند، ايران بايد با تدبيري ديپلماتيك ، بررسي درخواست شوراي امنيت را موكول به عضويت رژيم صهيونيستي در N.P.T  كند.

 قديري ابيانه در پاسخ به سئوال خبرنگار سياسي "مهر" در خصوص وظيفه بخش هاي غيردولتي جامعه در خصوص موضوع هسته اي گفت:در كنار اقداماتي كه دستگاههاي دولتي و حكومتي انجام مي دهند، اشخاص حقيقي و حقوقي و سازمانهاي غيردولتي يك " دپيماسي مردمي" را در پيش بگيرند و با تهاجم تبليغاتي توطئه رسانه اي دشمن را خنثي كنند.

وي افزود: اين گروهها مي توانند از طريق اينترنت و ارسال ايميل و ايجاد پايگاههاي خبري و رسانه هاي ، شركت در اتاقهاي گفتگوي مجازي و ...به طرح مواضع برحق ايران و دفاع از حقوق مسلم هسته اي كشورمان اقدام كنند.

يكي از اهداف اين جوسازي ها اين است كه به اعضاي شوراي امنيت بقولانند تا در صورت عدم تصويب تحريم ها عليه ايران، مساله جنگ به ميان مي آيد، آمريكايي ها با اين تاكتيك قصد دارند، روسيه و چين و اروپا در تحريم عليه ايران با خود همراه كنند

قديري ابينانه ضمن تاكيد بر نقش رسانه ها و افكار عمومي در رويارويي ايران و غرب گفت: بايد يك ارتباط گسترده و جهش بزرگ در موضوع افكار عمومي انجام دهيم، در حال حاضر آمريكايي ها جو تهديد نظامي عليه ايران را در رسانه هاي غربي كليد زده اند ، يكي از اهداف اين جوسازي ها اين است كه به اعضاي شوراي امنيت بقولانند تا در صورت عدم تصويب تحريم ها عليه ايران، مساله جنگ به ميان مي آيد، آمريكايي ها با اين تاكتيك قصد دارند، روسيه و چين و ساير كشورها در تحريم عليه ايران با خود همراه كنند.

وي افزود:وضع تحريم مانع از تهديدات نظامي نخواهد شد اما با اين موج ديلماسي مردمي مي توان كانونهاي ضد جنگ و صلح طلب حتي در ايالات متحده را جذب كرد و افكار عمومي آمريكا را عليه دولتمردان آمريكايي به كار گرفت.

قديري ابيانه در پايان تصريح كرد: ما از اين تهديد فعلي ، مي توانيم فرصت خوبي ايجاد كنيم.

کد خبر 302430

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha