۲ فروردین ۱۳۸۵، ۱۰:۳۷

تحقيقات نشان مي دهد:

شيوه زندگي بر عملكرد مغز تاثير فراواني دارد

شيوه زندگي بر عملكرد مغز تاثير فراواني دارد

آخرين تحقيقات حاكي از آن است كه شيوه زندگي مانند ارتباطات اجتماعي ، فعاليتهاي فكري و ورزش ، علاوه بر اثرگذاري بر قلب ، تاثير قابل توجهي نيز بر عملكردهاي شناختي مغز دارد.

به گزارش خبرگزاري مهر ، رويترز اعلام كرد: روز به روز بر شمار تحقيقاتي كه نشان مي دهد فعاليتها و شيوه زندگي بر مغز تاثير دارند افزوده مي شود.

عوامل روحي مانند نگرش به زندگي و تعيين مسير زندگي ، استرس ، شادي و ورزش ، مي تواند باعث افزايش يا كاهش فشار خون ، احتمال ابتلا به ديابت و... شود. تاكنون تصور مي شد اين مسائل صرفا بر قلب تاثير دارد ، در صورتي كه در حال حاضر مشخص شده به طور مستقيم بر عملكردهاي شناختي و حافظه نيز موثر است.

از آنجا كه اختلال در فعاليتهاي طبيعي مغز موجب بروز عوارض بسياري مي شود ، اختلال در عملكردهاي شناختي موجب تضعيف حافظه شده و به تدريج آن را تحليل مي برد ، توانايي يادگيري مسائل را كاهش داده و بسياري از مهارتها و واكنش ها به محركهاي خارجي را نيز محدود مي كند و مهارتهاي حركتي نيز تحت تاثير قرار مي گيرد. به همين علت احتمال ابتلا به آلزايمر و برخي ديگر از بيماريها را نيز افزايش مي دهد.

متخصصان به منظور بهبود كيفيت زندگي افراد به ويژه در سنين بالاتر توصيه مي كنند ورزشهاي سبك مانند پياده روي در برنامه روزانه قرار گيرد ، رژيم غذايي سالمي را دنبال كنند و تا حد امكان فشار خون و ديابت را كه تحت تاثير زياد عوامل روحي است ، كنترل نمايند.

کد خبر 302448

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha